Hvem er uddannelsen for?

Når du vælger uddannelse, så er det altid en god ide at være kræsen! Simpelthen fordi du kommer til at bruge tid, penge og kræfter på det.

Derfor tænker vi, at det er en god idé at svare på nogle af de spørgsmål, vi ofte får. For din skyld – så du kan blive klogere på, om Health Mentor Uddannelsen nu er dig.

1. Spørgsmål – Hvem er uddannelsen egentlig til?

Svaret er: ALLE, og det lange svar er: Alle der er interesseret i krop, sind, sjæl, holistisk arbejde og det at hjælpe andre med at skabe mere flow, glæde og vitalitet i deres liv – og til dem, der har en drøm om at hjælpe andre med at blive raske (og forblive raske!).

Uddannelsen er først og fremmest skabt for DIG – du er den vigtigste i dit liv (og i din families liv).

Det allerstørste tema på uddannelsen er: Dig og din krop!

Du kommer til at åbne op for en hel ny verden (faktisk et af de mest brugte sætninger på uddannelsen. – Vi afslutter hver undervisningsdag med, at man siger et ord for dagen, og oftest bliver der sagt: “En hel ny verden har åbnet sig for mig!”), en verden, hvor alle tegn fra kroppen har en betydning, hvor sygdomme er noget, du har glemt eksisterer i dit liv! – Du vågner hver morgen med sommerfulgle i maven og masser af overskud.

Har du et drøm om at være den bedste udgave af dig selv? Måske en drøm om at være behandler, eller er du behandler, men ønsker at blive endnu bedre til dit arbejde? – Ja så kræver det EN ting.

Og det er, at du går vejen først – at du implementerer nye ting i dit liv, som du lærer på uddannelsen, at du prøver alle vores behandlingsmetoder af på egen krop, og derved bliver et forbillede for dig selv, din familie og dine klienter! – Det er faktisk noget, du ikke kan undgå. – For via den personlige udvikling der foregår på uddannelsen og alt det kropsarbejde, vi skaber, så kommer du mere hjem, bliver mere hel – mere dig – og ved du hvad? Det smitter! Mere end noget andet.

Så uddannelsen er for dig! Dig som privat person, dig der ønsker at praktisere dig som Health Mentor og dig der allerede er formidler og/eller behandler!

Eksempler fra det virkelige liv!

  • Karen tog uddannelsen for at helbrede sig selv og gøre op med hormonelle ubalancer!
  • Merete ønskede at gøre op med hendes diabetes og sagde farvel til insulin! Hør hendes historie her!
  • Både Merete og Malena startede på uddannelsen med et ønske om at blive selvstændige behandlere. Begge er nu fuldtid på egne ben og Malena var kun halvvejs på uddannelsen, da hun tog springet!
  • Efter mange års videreuddannelse er Majlinda nu ’sprunget’ ud og afholder hendes første gruppeforløb i starten af dette år.
  • Jacqueline startede et slanke hold på midt i uddannelsesforløbet. Det er noget, hun har gjort før, men nu bare med ny struktur! Nu kan hun gå ind og støtte hendes klienters hormonsystem, et ønske hun har haft længe. Og resultaterne talte for sig selv – hun var blown away!
  • Yvonns største ønske for uddannelsen var at samle hendes store vidensbank og samle det et sted (professionel crossfit udøver, personlig træner og healer) – hun er i fuldgang og det gør strålende i hendes forretning!
  • Gitte Gade hører vi stadig blive nævnt i medierne,vi vores omgangskreds og via klienter. Hun formåede at lave en fantastisk blog omkring hormonsystemet, da hun gik på Hold 3, og dette var hendes springbræt til at samle fysioterapi, psykoterapi og Health Mentor hatten under en.

Har du flere spørgsmål, så tryk lige her og hit us! 🙂

button-7-large.png

P.s. Er du i tvivl, hvorvidt uddannelsen er den rette for dig, så tilbyder vi en gratis og  uforpligtende samtale. Book din samtale hos os lige her!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ