Er du den næste Health Mentor?

  • Kender du følelsen af ikke at vide, hvilket ben du skal stå på?
  • Kender du følelsen af ikke helt at kunne mærke dine drømme?
  • Føler du ofte, at der mangler noget?
  • Føler du, at du ikke altid kender dit sande jeg?

En af vores studerende på vores uddannelse sidder med præcis samme følelse og det er en af grunden til at personen har tilmeldt sig!

Uddannelsen er ikke kun et værktøj, eller en mulighed for at skrifte branche, selvstændig eller få et add’on til eget virke. Det er en uddannelse, hvor DU og DIT JEG er i centrum!

Vi mener, at før vi kan være et forbillede for andre, hjælpe andre, støtte andre, skal vi kunne gøre og være det for os selv først. Vi skal leve i alignment med os selv, vores egen kerne og kunne mærke, at vi selv er den største støtte i vores eget liv.

Der er et ønske om at blive behandler, men ønsket om at komme sig selv nærmere og lære kroppens mekanismer bedre at kende, er størreDerfor skal Health Mentor Uddannelsen være startskuddet til noget mere og større, og hvis du er nysgerrig på dig selv, så læs mere her!

Har du et ønske om at sparke røv? Så tilmeld dig vores uddannelse!!
Ved du, at du har mulighed for at dele raterne op? Se mere her.

Vi har fået forespørgsel på uddannelsen fra en i Grønland, som, i den første del af uddannelse, vil opholde sig der. Hun har et ønske om at tilføje Health Mentor rollen til sit CV og sit daglige virke. Ved du hvad? Det kan sagtens lade sig gøre! Vi optager nemlig alt på uddannelsen, der er online materiale og et fælles forum, hvor vi dagligt rækker ud til hinanden 🙂

Er du den næste Health Mentor? Så ansøg her!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ