Mød en Health Mentor: Lavt stofskifte, kroniske smerter og diarre

Har du en drøm om at komme med på Health Mentor Uddannelsen og gøre en forskel for dig selv, dit heldbred og din familie? Så tilmeld dig uddannelsen idag og få allerede adgang til hele modul 1 🙂

Du skal idag møde skønne Siff, som lige er blevet uddannet Health Mentor 🙂

Jeg har altid interesseret mig for sundhed og sund mad, men da jeg fik børn begyndte min søgen for alvor. Mine 2 drenge havde ADHD og jeg18581859_1347863421926704_3629714264942246899_n.jpg kunne mærke at der var nødt til, at ske noget hvis jeg skulle give dem et ordentligt liv.

Jeg selv var også syg, lægerne mente jeg have leddegigt (altså i mine 20’er). Jeg havde enormt ondt i alle led, kronisk diarre, træt, tabte mig og havde i det hele taget et dårligt liv. Jeg nåede at blive rigtig syg, inden lægerne fandt ud af at jeg havde Cøliaki – glutenallergi.

Nu blev jeg nødt til at gøre noget seriøst, så jeg læste til ernæringsvejleder. 

Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det ikke rigtig var for mig. Jeg skulle pludselig til at anbefale folk at drikke mælk og spise brød, noget jeg jo mærkede, at jeg blev syg af og mine drenge begyndte igen at kravle på væggene.

Jeg har læst psykologi, har arbejdet inden for psykiatrien og gjort alt det jeg mente var det rigtige i forhold til mine drenge. Men det havde bare ingen effekt, når de fik mælk, brød og sukker.

Da jeg hørte om Health mentor Uddannelsen, fik jeg en fornemmelse af, at dette var min vej. På det tidspunkt havde jeg taget 10 kilo på, var begyndt at miste synet (havde kun 30% tilbage på begge øjne) have tør hud, ofte ondt i maven, havde lavt stofskifte, på vej i overgangsalderen og var enormt træt.

Jeg fik lavet en laboratorietest og fandt ud af at min krop havde så mange mangler, at den nærmest var udsultet.

Nu startede min rejse for alvor og jeg startede på Health Mentor Uddannelsen.

Jeg begyndt at give mig selv og min krop, alt det sunde mad den manglede, jeg tog de kosttilskud jeg havde brug for, aminosyrer, vitaminer, olier, hormonsupport og ikke mindst omsorg. Det var nok noget af det sværeste, at skulle tage vare på mig selv. Jeg havde jo altid taget vare på andre og ofte glemt mig selv. 

I dag 12 måneder senere, har jeg ingen gener af min cøliaki, min hud er mindre tør, jeg er kun træt når jeg ikke har passet mine sengetider, ingen hormonelle gener og det vildeste er at mit syn er begyndt at komme tilbage.

Min drenge har stadig ADHD, men de lever et helt almindeligt liv som alle andre drenge i deres alder – og uden medicin.

Min rejse er ikke endt her, den er først lige begyndt. Jeg er i dag uddannet Health Mentor, selvstændig med egen klinik, en spændende foodclub og vidunderlige klienter der inspirerer mig i min hverdag. Jeg tilbyder behandling, samtaler, massage, laboratorietester og alt det spændende vi har lært på uddannelsen.

Jeg håber at min rejse kan inspirere andre og jeg glæder mig til at hjælpe de klienter der kommer til mig, med at få en bedre liv. Uanset om de har cøliaki, ADHD, diabetes eller hormonforstyrrelser.

For mig blev Health Mentor Uddannelsen, det der viste mig vejen ‘hjem’!

Læs mere om Siff her.

Har du en drøm om at komme med og gøre en forskel for dig selv, dit heldbred og din familie? Så tilmeld dig uddannelsen idag!

Har du spørgsmål, bekymringer eller andet, så book endelig en afklarende samtale med os, så vi kan få klargjort og uddannelsen er dit næste skridt, både arbejdsmæssigt og personligt 🙂

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ