At sige farvel til mange års eksem

Rejsen har været lang og sej for Sarah med hendes kamp mod eksem. På grund af alvorlig sygdom som spæd, udviklede hun svær grad af eksem på meget store dele af kroppen. Siden da har hun levet et liv, hvor eksemen fyldte meget og krævede hospitalsbehandlinger. Hendes eksem gjorde, at hun var socialt hæmmet og er også grunden til, at Sarah ikke har mange før billeder, da eksemen gjorde at hun “gemte” sig væk. På baggrund af alt dette blev Sarah anbefalet at opsøge curra·me for omkring et år tilbage.

Vi har fokuseret på at hjælpe Sarah indefra og ud. En proces der har taget tid og krævet engagement. En proces der i perioder har gjort at symptomerne for en stund blev forværret før de kom i bedring, hvilket i mange tilfælde er normalt, og før at Sarah fik det godt, som hun har det i dag og er i synlig bedring. 

Her er Sarahs fortælling om hendes eksem.

“Som spæd blev jeg ramt af meningitis. Sygdommen betød, at jeg fik eksem på hele kroppen. Fra jeg kan huske, har jeg været plaget af kløen og deraf sår, søvnløse nætter på grund af irritation og dårlig selvtillid på grund af plamager af eksem fra top til tå.

 

Mine hudproblemer hindrede mig i mange år i at leve det liv, jeg gerne ville. Når de andre tog til fest i folkeskolen og gymnasiet, sad jeg derhjemme og forsøgte at få mit eksem til at falde til ro. Jeg havde ikke det sociale netværk, som jeg ønskede mig, fordi uroen i min krop styrede alt.

 

Det eneste, der hjalp mig, var, når jeg kunne komme i såkaldte “syrebade” på Kjellerup Sygehus. Det kunne holde eksemen nede eller rettere inde, for det var ikke med til at rense ud i mit system, men jeg kunne så at sige holde det i skak. “Syrebadende” var dog så skadelige for min krop, at jeg kun måtte få et vist antal. Og det betød, at “helvede” ville vende tilbage før eller siden, når min kvote var opbrugt.

I begyndelsen af 20’erne begyndte jeg for første gang at opsøge det alternative. jeg begyndte at spise sundere og leve efter min blodtype, modtog akupunktur og bindevævsmassage. Det har altsammen hjulpet mig til at rense ud, men det helt store gennembrud kom, da jeg begyndte at modtage vitaminer og homøopatiske ampuller fra Chloe og Friedrich. Efter at have modtaget dette i 6 måneder har jeg mindre eksem end nogensinde før – til tider er min krop faktisk helt ren. Det lidt jeg har tilbage, viser sig som små plamager, men jeg kan mærke, at det er det sidste, som bare skal ud. 

Jeg forventer, at jeg om tre måneder vil være helt fri for min hudproblemer, og det kan jeg især takke curra me for. Jeg lever nu et helt normalt liv uden at lade mig begrænse.”

 

Sarah Birck Bøgild 

 

Ønsker du at gøre det bedste for din krop – så book forløbet: fra skavank til stærk med Friederich her

 

 

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

Skrevet i , , ,

FIND OS PÅ