Hvad fortæller dine former om dit hormonsystem?

Hvad fortæller dine former om dit hormonsystem?

Hver kvinde er unik, særligt når det kommer til, hvordan hun bærer sin vægt. Uanset hvad du ser i spejlet, er der en løsning, som vil forbedre dit stofskifte baseret på din kropstype.

Den måde, du formes på, er styret af dine hormoner.

  • Et rundt ansigt og fedtlagring på overkroppen med mindre eller almindelig muskelmasse kan tyder på problemer med kortisol.
  • Tyndt hår, skøre negle, forstoppelse og træthed sammen med fedtaflejring omkring nakke, hals og underarm kan give mistanke om problemer ved udskillelsen af hormoner fra skjoldbruskkirtlen.
  • Kvinder med mørkt hår under og omkring navlen, omkring brystvorter samt mørke hår på overlæbe eller hage kan indikere ubalance mellem testosteron og østrogen.

Obs. kun henvisningstegn.

hormonboost modtager du unik undervisning i din krop, dens sundhed og biokemi. Sammen med dig gennemgår jeg konkrete hormonterapier lavet præcis ud fra din hormontype.

Din hormontype og kostens påvirkning

En ny undersøgelse1 viser, at folk reagerer forskelligt på kostvaner baseret på deres individuelle karakter. Undersøgelsen viser, at vi ikke er skabt til at spise den samme føde, og at vi reagerer forskelligt på kost, afhængig af hvilken kropstype vi er.

Denne undersøgelse viste, at kropsform og hormonel indflydelse spiller en vigtig rolle i den måde, vi reagerer på vores kost. Derfor er det vigtigt, at du finder din egen livsstil, som er sund for dig og dit hormonsystem.

Vi skal derfor forstå vores individuelle natur og handle i overensstemmelse hermed. Dine kropsformer giver indirekte indsigt i den hormonelle situation, som du befinder dig i.

Tilmeld dig hormonboost lige her →

Tag med på en tre måneders rejse, hvor du vil balancere dit hormonsystem og have en masse fokus på din sundhed. Du modtager viden inden for den moderne hormonterapi, så du kan begynde at leve et liv med mere frihed, kropskontakt og hormonbalance.

Tilmeld dig hormonboost lige her og bliv sommerklar →

Det har gjort en verden af forskel for mig.

“I januar 2020 så jeg i øjnene, at jeg havde det så skidt, at jeg måtte handle på det. Jeg var træt, udmattet og udkørt, og jeg havde absolut ingen energi til at leve det gode og sjove liv.

Jeg har været i en hård overgangsalder i godt tre år, hvor jeg har haft hele paletten af hedeturer, dårlig søvn, omtågethed, ondt i mine led, ligesom jeg stille og roligt tog på i vægt, selvom jeg ikke spiste mere, end jeg altid har gjort.

Jeg lykønsker mig selv for min beslutning.

Efter tre måneder på Hormonboost er de to allervigtigste gevinster for mig, at jeg er sluppet af med de evindelige koliksmerter, som jeg altid fik efter hvert et måltid, og at jeg har fået langt mere energi.

  • Jeg har haft mave/tarmproblemer, ondt i maven og koliksmerter i så mange år, at jeg var holdt op med at tænke over dem… koliksmerterne var bare en normal følge af at spise mad. De er pistvæk nu.
  • Ændringen i energiniveau kan jeg bedst beskrive sådan: I januar 2020 kunne jeg knapt løbe 100 meter – nu løber jeg mere end 6 km. hver anden dag. Det er en vanvittig forandring.

Desuden er min hud blevet silkeblød, jeg sover dybere og mit hår er blevet fyldigere. Jeg har tabt synligt meget hår det sidste års tid, hvilket jeg tillægger min rasende overgangsalder. Nu ser jeg en masse nye hår pible frem. Jeg har desuden under forløbet tabt 5 kg uden på noget tidspunkt at opleve sult eller afsavn.

Jeg føler mig lettere i sindet og er blevet en gladere kvinde. Jeg oplever at stå mere ved mig selv nu – jeg er blevet mere selvkærlig og tager flere selvkærlige beslutninger. Jeg er blevet en friere kvinde. Dette er en sidegevinst, som jeg omfavner med stor kærlighed.

Hormonboost er i sig selv en selvkærlig beslutning. 

Undervisningen på Hormonboost er kompetent og indholdet rigtig interessant. Chloe er i sig selv et energiboost med hendes positive måde at møde os kursister på, og hendes skønne, smittende humør har fået mig til at tænke: Sådan vil jeg også have det!

Vejen til et dejligt liv og det gode humør har for mig været simpel: Curra-me madprincipper som jeg let har implementeret med 100 medfølgende opskrifter på lækker morgenmad, frokost, aftensmad – is, kager og slik. Så jeg har INGEN afsavn lidt med den hormonhealende mad.

Forløbet er nu slut for mig – men ender aldrig. Jeg vil også fremover leve efter curra-me principperne <3″

Jeanette Magne Jensen, 55 år

Sig farvel til overflødig fedt, hedeturer og træthed →

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar