Health Mentor beretning: fra zombie til en duracell-kanin

For 5 år siden fik jeg selv brystkræft, jeg skulle gennemgå 2 operationer og derefter 25 strålebehandlinger.
I den tid gik det for alvor op for mig, hvor vigtigt vores livsstil er, og at vi ikke kan nøjes med kun at behandle vores symptomer, men skal derimod behandle årsagen til vores sygdomme på celleplan, og det gælder ikke kun kræft, men faktisk alle sygdomme.

Og det er præcis derfor jeg valgte uddannelsen, fordi her lærer du om mangler og fejlfunktioner på celleplan, og hvad du kan gøre for at hjælpe kroppen til at hele sig selv. Især den holistiske tilgang tiltrak mig, da psyke og krop efter min mening hænger sammen.

Da jeg startede på uddannelsen, var jeg mega stresset, vejede 79 kg, havde masser oxidativ stress i kroppen, og var konstant træt, men med Currame metoden har jeg tabt mig 14 kg, og er gået fra en levende “zombie “til en “duracell-kanin“ en kvinde med superpower!

Er du nysgerrig på Health Mentor Uddannelsen? Så tjek den ud her. Husk du er velkommen til at booke en uforpligtende og afklarende samtale med os.

Petra Sternhuber-Larsen

Kommende Health Mentor og projektleder

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ