LOOK-A-LIKE MAGNUM IS UDEN MÆLK

Når lysten til en Magnum is melder sig, er det denne opskrift, du skal have fat i. Vores vaniljeis er helt uden sukker og ganske blodsukkervenlig, da vi har tilsat masser af proteinpulver til kokosmælken.

Start med at køre nødder til fint nøddesmør på din foodprocessor. Det tager omkring 5 minutter. Hvis nødvendigt så skrab siderne ned et par gange. Tilføj dernæst resten af ingredienserne og kør indtil du har en lækker, cremet konsistens. Fyld massen i dine yndlingsforme og stil i fryseren i mindst tre timer. Denne opskrift er beregnet til ca. 12 ispinde, men du kan med fordel gemme/fryse 1/3 af isen i en seperat form, så du kan prøve vores bananasplit også. Find opskriften på bananasplit her.

Lav chokoladesaucen mens isen er i fryseren. Smelt kokosolie med kokossukker, brug et piskeris til at røre rundt indtil sukkeret er opløst og tilføj herefter kakaopulver og kokosmælk. Dyp dine ispinde direkte i den lune chokoladesauce for et jævnt, ensartet look eller brug en ske til at dryppe mønstre ud over isen. Hvis du har lyst, kan du også pynte dine is, som vi har gjort her med pink glimmer cake dust fra Mill & Mortar og frysetørrede hindbær.

Chokoladesaucen stivner nærmest med det samme, så du kan spise dine ispinde her og nu. Ellers gemmer du dem bare til senere i fryseren. For dit blodsukkers skyld, er det bedst at vente med de søde sager til efter kl. 13.00.

OPSKRIFT

12 ispinde

VANILJEIS

CHOKOLADESAUCE

  • 100 g kokosolie
  • 1 dl kokossukker
  • 1/2 dl kakaopulver
  • 1/2 dåse kokosmælk

Vi har lavet den skønneste is-bog med over 40 opskrifter som er sunde og fyldt med smag og farve til din sommer. Find bogen her!!

Ønsker du flere sunde opskrifter? Så kan du få en opskrift på tacoskaller lige her.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og få en gratis e-bog fyldt med currame-opskrifter.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

1 Comments

  1. Sandra den 9. juli 2019 kl. 9:10 pm

    Kan man bytte proteinpulver ud med noget andet?

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ