MODUL 6 PÅ HEALTH MENTOR UDDANNELSEN: HOMØOPATI – Verena #7

HVAD ER HOMØOPATI:

Ud fra min klients journal, sammensætter jeg en helt unik homøopatisk ampulkur. Homøopati er biologisk naturlig medicin lavet af bla. mineraler og urter.  Ampullerne er en væske på små glasflasker, så de er nemme at tage, også for børn. Ampullerne hjælper med at bekæmpe sygdom og få kroppen tilbage i balance. De stimulerer kroppens egne processer til selvhelbredelse. Jo længere tid der arbejdes med ampullerne, jo dybere kommer du med en udrensning og opbygning af kroppen.

HVAD KAN DET BRUGES TIL:

Homøopati virker både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. En ampulkur kan sammensættes til alle mulige forskellige sygdomme og symptomer, f.eks:

  • Hormonel ubalance
  • Autoimmunsygdom (støtte til immunforsvar)
  • Kredsløbet, hjerte
  • Smerter i muskler, led og knogler
  • Hudproblematikker
  • Allergier, astma
  • Det psykiske (selvværd, angst, depression, stress)

DIT EGET HJEMME APOTEK:

Ud over at sammensætte ampulkure til 1 mdr., 3 mdr. eller 6 mdr., kan man også bruge den naturlige medicin i sit hjemme apotek. Nogle af ampullerne findes nemlig også som tabletter, dråber, salver og spray. Så i stedet for at bruge kemisk medicin, som bare symptombehandler og kapsler sygdommen inde, så hjælper det naturlige medicin med at få sygdommen ud af kroppen. De gængse midler som smertestillende, Otrivin næsespray, Strepsil til halsen osv., kan erstattes med naturlige produkter:

  • Traumeel tabletter kan bruges i stedet for smertestillende midler. De skal ikke synkes, men smelter under tungen. Dette er ret genialt til børn. Min egen datter er f.eks ikke særlig vild med at sluge piller. Traumeel fås også som salve, til at smøre på ømme steder, sportsskader m.m. 
  • Euphorbium næsespray bruges til forkølelse og snot. Kan også sprayes på forkølelsessår i stedet for at bruge Zovir.
  • Vinceel halsspray mod ondt i halsen.

Ovenstående er bare et lille udsnit af de produkter fra Heel, der findes.

Læs også Verena’s blogindlæg om UDRENSNING OG BIOKEMSIK MEDICIN!

Ampulkure kan bruges til både børn og voksne. I opstarten, kan du opleve, at dine symptomer forværres for en kort periode. Det går over igen og er bare tegn på, at din krop renser ud. Du kan opleve at svede mere, at få følelsesmæssige reaktioner f.eks, at der kommer sorg/gråd, der skal ud. Alt hvad der kommer op til overfladen, er noget der skal ud af kroppen, uanset om det er noget fysisk eller noget psykisk. Jeg er selv lige startet på en 3 måneders ampulkur, hvor der skal arbejdes med mit energi niveau, mit psoriasis og mit sind. Jeg har kun været i gang i en måned. Mit psoriasis blussede kraftigt op, men det er på vej retur igen. De ampuller jeg får for mit sind, er dem jeg mærker mest tydelig. Når jeg får dem, har jeg den indre ro, som jeg har manglet. Jeg har gået til mange former for behandlinger og brugt masser af tid og penge på alt lige fra coaching, NLP terapeuter til psykologer m.m., men det her det virker altså, selv om jeg ikke kan forklare hvordan…..

LÆS MERE OM HEALTH MENTOR UDDANNELSEN HER!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ