Jeg ruller egentlig slet ikke for tiden

I denne uge berettede Yvonn fra vores uddannelse omkring sit liv og den forskel, tester har gjort for hende i hendes liv.

Hun er en skøn kvinde i slutningen af 30’erne, der lige pludselig havde et liv der handlede mere om udmattelse, træthed og tristhed end noget andet. 10 timers søvn, ordentlig mad og motion var ikke løsningen.

This is how I roll these days …

Altså jeg ruller egentlig slet ikke for tiden. For det meste ligger jeg bare ned og slapper af. For 4 måneder siden begyndte jeg at blive absurd træt, sådan at jeg konstant havde svært ved bare ved at holde øjnene åbne. Jeg var svimmel, følte mig svag, blev forpustet af at gå op ad trapperne og fik jævnligt kvalme uden der var en rigtig forklaring på det.

De sidste tre uger blev min træthed næsten invaliderende. Udover 10 timers nattesøvn var jeg nødt til at tage en lur to gange i løbet ad dagen, for bare at kunne komme igennem dagen.

Jeg troede at det ville blive bedre så snart foråret startede, og at jeg bare skulle tage mig lidt mere sammen lidt længere endnu. Men det var hverken mørket eller kulden, der var skyld i hvordan jeg havde det.

Jeg fik taget nogle laboratorie tests b.la. organix testen og aminosyrer testen igennem curra · me, og det viste sig, at der var en god grund til, at jeg havde det så elendig. Listen med “abnormal findings” var lang, og min lettelse er så stor, fordi der nu er lys derude.

Jeg er kun lige gået i gang med at tage mine kosttilskud. Og selvom der er lang vej igen kan jeg allerede mærke en tydelig forskel. Tusind tak kære Chloe Bjoerk og Friederich Damore Bruun fordi I hjælper mig med at få mit liv tilbage, en dag ad gangen.

De tests jeg fik foretaget hos min læge viste nemlig ikke noget. Ergo var der ikke noget galt med mig. Oven i købet mente lægen, at jeg jo så meget bedre ud end sidste gang hun så mig. Det var for et år siden, hvor min krop brød ned med stress. Og jeg skulle prøve at dyrke lidt motion, fordi det hjælper på træthed. Wow, just wow!

Det er jo helt grotesk at være i en situation, hvor man selv tydeligt kan mærke, at der er noget voldsomt galt og så blive gjort forkert af det danske lægesystem, fordi værktøjerne i deres kasse og tilgangen til sundhed og helbredelse stammer fra stenalderen.

Thank God for steder som Curra • me som beskæftiger sig med kroppen på en kærlig og holistisk måde, med respekt for hvert enkelte menneske.

Jeg er i øvrigt gået i gang med en uddannelse som Health Mentor netop hos curra · me, så jeg på sigt også kan hjælpe mennesker, som ikke kan få hjælp andre steder. Og det er vildt spændende!

Yvoon er en fantastisk healer og personlig træner med en kæmpe viden. Tjek Yvonn’s skønne univers ud her.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar