Er vi syge som aldrig før?

Er vi syge som aldrig før?
– Vi hører i hvert fald ikke om andet lige i øjeblikket..

Men hvornår bliver der fokuseret på vores dygtige immunforsvar? Her hos curra · me arbejder vi med eget ansvar. Vi har altid det fulde ansvar for os selv, og deri ligger der jo et kæmpe drive, gåpåmod og gøren. For hvis vi anderkeder kroppens kæmpe forsvarsmekanismer, så kan vi virkelig flytte bjerge, kan vi ikke? 

Hvis vi ser tilbage i tiden, så har mennesket været gennem en hel del, og vi man kan sige, at vi er det ‘stærkeste’ overlevende dyr på jorden.

På de forløb, vi afholder, gennem de sessioner vi har og på vores uddannelse underviser vi i, hvordan kroppen fungerer. Når vi får forståelse og viden omkring kroppens unikke evner, så begynder brikkerne at falde på plads, og vi får en handlingsplan. En handlingsplan der indeholder: hvordan passer jeg allerbedst på min krop, og hvordan forebygger jeg. Altså: Hvordan giver jeg min krop præcis det, den har brug for.

For vi tror ikke, der kan være nogen tvivl om, hvor dygtig din krop er, og hvor meget den kan!

👉🏻 Er du forælder, så har du oplevet på tæt hånd eller på egen krop hvor vild kroppen er. (👶🏼)
👉🏻 Har du skåret dig selv i fingeren, så har du oplevet, hvor hurtigt din krop er til at hele, og dette sker jo konstant inde i kroppen, uden du opdager det.

Så vores spørgsmål til dig:
🔍 Hvad er din handlingsplan?
🔍 Hvordan passer du allerbedst på din krop?
🔍 Hvordan støtter du dit barns krop og fremtid?

Hvad gør vi selv?

Personligt spiser vi selv curra · me mad. Altså mad der sikre et stabilt blodsukker, indeholder en masse antioxidanter i form af bær og grøntsager, drikker en masse rent vand, får frisk lugt, bevægelse og måske allervigtigst i en travl hverdag: tilskud og homøopati.

Vi er som du: travle, har en (ringe) genetik og vil utrolig gerne optimere og leve livet fuldt ud, sund, stærk og frisk. Ja vi formoder at du også gerne vil det, men vil du ikke også det? 

Derfor bruger vi tilskud til kosten og homøopati. Måske allermest fordi vi begge har fået foretaget en organix test og denfortæller os helt præcis hvordan vores funktionelle krop har det og hvilken mangler den har.

Homøopati bruger vi fordi det kan være aktiverende på kroppens processer, hvor kosttilskud kan være opbyggende. Friederich kommer f.eks. fra en familie med diabetes-1 og mangel af enzymer i deres bugspytskirtel. Så derfor er det genialt for ham at få homøopatiske ampuller der er støttende og aktiverende for hans bugspytkirtel.

Ja, vidste du, at vi altid sammensætter en homøopatisk ampulkur udfra din krops behov? Tjek det ud her. 

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ