Spørgsmål til Health Mentor


Vil du være sammen sted, som du er i dag også om et år? 

Det er sådan at vi kun optager elever på uddannelsen én gang om året, og næste hold på Health Mentor Uddannelsen starter først om et år.

Lige nu er der 1 plads ledig på dette års uddannelsen og holdet starter imorgen d. 24. marts!

Er det tid til transformation på celleplan, skabe et stærkere helbred og en masse energi i kroppen? Så tilmeld dig Health Mentor Uddannelsen og lad os tage på en rejse sammen!

Vi har stillet en Health Mentor nogle spørgsmål, som personen har svaret på 🙂

Hvordan har det været at få undervisning af pensioneret læge Allan Fjelstrup?

  • Jeg synes, at det har været fedt! Han er god til at formidle, og han er god til at komme med eksempler fra hans lægefaglige baggrund. Det giver et godt samspil med det, som Chloe og Friederich leverer. Alt i alt, så har det været mega fedt at have Allan som underviser.

Hvordan er sammenholdet på uddannelsen?

  • Jeg synes, at vi har et rigtig godt sammenhold. Hvis man har en dårlig dag eller man bliver ked af det, så er der plads til det. Hvis man føler, at der er noget, som rør én, så er der plads til, at man kan dele det. Jeg synes virkelig at der er et trygt sammenhold, hvor man kan få lov til at være sig selv. Derudover så kan man også få den sparring, som man har brug for.

Hvad er det bedste ved uddannelsen?

  • Jeg synes at det bedste ved uddannelsen er, at man får nedbrudt alle de ting, som man har lært om sundhed, og så får man dem opbygget igen, men med et holistisk approach. Alle de mønstre man har omkring, ”jamen, jeg har lært det her, da jeg var barn” eller ”jeg har fået at vide, at man skal gøre sådan her” eller ”man skal huske at drikke et glas mælk hver dag”. Alle de her forskellige ting, har man mulighed for at stille spørgsmål til, og netop finde ud af, om de egentligt gavner ens krop.Ens billede af hvad sundhed er, bliver vendt på hovedet, og man får nogle nye opfattelser af, hvad sundhed egentlig er.    

🎉 Vi starter imorgen.

Tilmeld dig Health Mentor Uddannelsen her. 

Kom med på et 12 måneders uddannelsesforløb, som giver dig den nyeste viden om krop og sundhed. Her opnår du en unik viden-berigelse til at hjælpe dig selv eller andre ud af deres ubalancer. Her lærer du om sundhed, helt nede på celleniveau. En viden der giver dig de bestemte forudsætninger til at blive den behandler, du går og drømmer om.

Ansøg om din plads direkte her. 

Vær OBS på, at der lukkes for tilmeldinger, når holdet er fyldt op. Kun få pladser tilbage.

 

 

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

Skrevet i ,

FIND OS PÅ