Bliv klogere på din hormontype – skjoldbrukkirteltypen

De næste par dage skal vi blive klogere på din hormontype.

Ready for Spring! (Instagram Post (Square))-3

De fleste mennesker har én hormontype, der dominerer over de andre, men man kan sagtens se sig selv i dem alle. Dette kan måske være en af svarene på, hvorfor vi mennesker ikke er ens. Den hormontype der er mest dominerer hos dig, har altså både noget med din personlighed og dit udseende at gøre.

Alle typerne henviser til et hormon som enten er i balance eller i ubalance:

  • Ektoderm refererer til kønsorganerne, som fysisk ses ved en pæreformet krop.
  • Entoderm refererer til skjoldbruskkirtelen, som fysisk ses ved en blanding af en pære- og æbleformet krop (også kaldet timeglas).
  • Mesoderm refererer til binyrerne, som fysisk ses ved en æbleformet krop (ofte ubalanceret).

👉🏻 Uanset, hvad du ser i spejlet, så vil du kunne skabe mere krops- og hormonbalance ved at kende til disse principper.

“Den måde, du formes på, er styret af dine hormoner.”

Screenshot 2023-05-02 at 12.24.46

Er du ernæringstypen?

Du kender til:

Du kender til at gå op og ned i vægt, og du har højst sandsynligt været på alverdens slanke-kurer. Du føler dig langsom, du har svært ved at overskue ting, og du er træt. Du oplever måske af smerter og ømhed, du har ødemer i kroppen, og kan føle dig kraftløs.

Du længdes mere efter:

Du er i balance med din vægt og dig selv. Du bruger ikke tankeenergi på din vægt. Din krop har fundet sin egen balanceret vægt, hvor du hverken er for stor eller for lille, men lige midt i mellem. Du har energi og vitalitet. Du har fundet balance imellem afslapning og bevægelse.

Psykiske tegn på ubalance:

Hvis du har for mange projektor omkring dig (som du ofte har), så reagerer du med opgivelse, du kan ikke overskue det og giver op. Der er mere minus-energi hos dig, end der er plus-energi, du er god til at reagere med resignation. Du sætter dig ofte i en situation, hvor du regner med, at andre kan læse dine tanker.

Psykiske tegn på balance:

Du er super god til at leve i nuet og mærke kroppen og dine behov. Du tager altid en ting ad gangen og nyder tilværelsen. Nydelse i alle former er super vigtigt for dig og du er enorm god til at hygge dig, skabe ro og hyggelige omgivelser med få remedier.

Din vitalitet er høj, og derfor har du også stor lyst til livet og til sex. Du har appetit på livet, og du er god til at bruge ordet pyt!

 

Lær din hormontype godt at kende!

Når vi lever i ubalance med vores hormoner, så reagerer vi anderledes, end når vi er i balance. Dine hormoner styrer en stor del af dit indre jeg, og derfor er det så vigtigt at støtte hormonbalancen så godt som muligt – hver dag!

På dette unikke forløb skal du lære alt om de 3 hormontyper, du skal tage hormontype-testen og begynde at leve og spise efter din hormontype. Du får unikt kendskab til de +4 største hormonkirtler i din krop, og hvordan du på bedste vis regulere dem, så de arbejder med dig og ikke mod dig.

Spis efter din hormontype og reguler dit hormonsystem naturligt!
👉🏻 Kom med på nye Chloe’s forløb som starter i næste uge.

Screenshot 2023-04-26 at 14.18.41

illustrationer body type kvadrat

 

 

Screenshot 2023-03-13 at 17.26.30

Screenshot 2022-11-09 at 17.47.04

Screenshot 2023-04-24 at 17.00.50

Screenshot 2023-04-24 at 17.00.42

Screenshot 2023-04-24 at 17.03.17

 

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ