En organix test: Hvad kan jeg brug den til?

Hvis vi var præsidenter, statsministere eller lignende, så var en organix test på sundhedsprogrammet.

Lad os fortælle dig hvorfor. (Foretrækker du at lytte fremfor at læse, så tryk her og se en video herom 🙂)
Din krop er en magisk skabning, som hele tiden er i bevægelse og som faktisk kan reparere sig selv – sejt ikke? Den laver kontant nye celler, reparerer og fjerner ødelagte celler. Den holder aldrig pause, og den gør alt for, at du har det godt og er velfungerende.

Organix testen tester på 46 organiske syrer i din krop. Den tester på alle kroppens funktionelle systemer, som skal fungere, for at du har det godt og resten af din krop fungerer optimalt.

Vi er helhedsbehandlere, hvor vi ønsker at se på hele dig og dit liv og allerhelst kigge på indersiden af dig. Det er nemlig på celleplan magien sker (ja eller det modsatte).

Spiser du dig ikke til næring, som din krop kan bruge, optager du ikke den næring, du har behov for og får du ikke næringsstofferne ud i kroppen til cellerne, ja så sker der ikke så meget.. Ikke til at starte med. Kroppen kan ret meget – slet ikke som din bil, den ville ikke kunne starte, hvis du glemte at hælde olie eller benzin på den.

Efter noget tid vil din krop brokke sig og volumen vil blive skruet op, hvis du ikke hører efter og gør, som den har brug for.

👉🏻 Så nej, du bliver ikke syg over en dag, det gør man over tid.

Men symptomerne begynder at lande i dit liv. Og du prøver måske at gå til læge for at få lindringer, men er det løsningen for din krop?

I denne video der får du et lille indblik i hvad organix testen er og kan, til dig der er nysgerrig 🙂

Til dig, der gerne vil vide mere, smut ind på denne side og læs om organix testen.

Du får et indblik i disse unikke funktioner i din krop og meget mere:
  • Fedtforbrænding
  • Kulhydratforbrænding
  • Energiomsætning
  • B-vitaminmangel
  • Neurotransmittere
  • Leverafgiftningsfunktion
  • Overvækst af forrådnelsesbakterier i tarmene
  • Overvækst af svamp i tarmene

“Men Friederich og Chloe – jeg ønsker kun et vitamin-tjek!”

Hvis du ikke ønsker den helt store test, men blot vores skarpe blik på din krop, og hvordan du kan optimere med bl.a. den vitaminblanding, du har stående derhjemme, så book en 15. min session hos os.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ