Vi ses først om et år

 

“Jeg havde aldrig nogensinde i min vildeste fantasi troet, at jeg på blot et år skulle kunne nå at lære SÅ meget om mennesket, om sygdomme og naturlige behandlingsmetoder – og rent faktisk begynde at arbejde inden for feltet relativt kort tid efter.

Uddannelsen har i den grad åbnet mine øjne for fremtidens måde at behandle mennesket på, men vigtigst af alt, har jeg lært sindssygt meget om mig selv som menneske.” 

Jeg har lært at behandle mig selv, lytte til mine egne behov, sætte grænser og handle på min mavefornemmelse. Med den store værktøjskasse af naturlige redskaber ved jeg også nu, hvad jeg skal give min krop, hvis den for en kort stund kommer ud af balance, og dén viden er guld værd, hvis du, som jeg også ønsker en hverdag, hvor du rent faktisk har det godt. Sådan helt ind til knoglerne. 

Så man kan roligt sige, at jeg har været på en vildt transformerende og helende rejse i det år, jeg har været på Health Mentor Uddannelsen, og jeg har aldrig nogensinde fortrudt, at jeg har brugt et år sammen med et hold af de mest fantastiske, modige og inspirerende mennesker inden for mit nye felt. Jeg føler mig så klar til at skabe en sund og stærk verden helt naturligt én efter én.”

Du kan læse Michelles beretninger her. 

Michelle Berthels
PR og Marketing Manager, yogalærer og Health Mentor

 


TILMELD DIG HEALTH MENTOR UDDANNELSEN HER 👉🏻

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

Skrevet i , ,

FIND OS PÅ