Er din energiproduktion lav?

Er din energiproduktion lav?

Noget af det vigtigeste i din krop er din energiproduktion. Din krop indeholder 70 milliarder celler (hvis du vejer 70 kilo), og hver og én af disse celler indeholder et eller flere batterier. De eneste celler i din krop som er undtaget, er dine røde blodlegemer. Batteriet i dine celler sørger for, at cellerne kan leve, at de kan dele sig, at produktionen i din krop foreløber som den skal og i sidste ende, at du mærker varme, vitalitet, energi og er i live.

Den energiproduktion der sker i dine celler, sker helt uden at du behøver at tænke over det. Dog er din energiproduktion afhængig af dine daglige valg, nemlig at du får den rette næring, som skal bruges i de forskellige processled i din energiproduktion.

For at du kan lave energi i din krop, kræver det at du har fedt, kulhydrater eller protein som kan forbrændes. Dernæst er det vigtige næringsstoffer som mineraler, vitaminer og aminosyrer som skal være tilstede for at processerne kan foreløbe som de skal.

Det er ikke sådan at vi ‘bare’ bliver syge fra den ene dag til den anden. Nej, for når vi foretager en organix test på både raske og syge personer, er det tydeligt at ved længere tids mangel på forskellige næringsstoffer, sker der en nedslidning i kroppen, og dette kan i værste tilfælde fører til alvorlige sygdomme.

Det er altså altafgørende for vores helbred, at vi får de vigtige og rette næringsstoffer, så vores systemer på celleplan kan virke optimalt.

👉🏻 Tegn på at dine energisystemer har brug for et eftertjek:

  • Træthed
  • Hormonelle ubalancer
  • Kroniske sygdomme
  • Hovedpine og migræne
  • Depression
  • Fedme

Når vi tester kroppens systemer via en organix test – så får vi altså direkte indblik i din krops energiproduktion. Og desværre er det sådan, at vi ser at ca. 9 ud af 10 oplever problematikker her..

Test din krop og begynd at forstå den endnu bedre med en organix test 👉🏻

Fra bogen: Laboratory Evaluations in Moleculsar Medicine: Nutrients, Toxicants, and Cell Regulators (Bralley and Lord,2001).

Der er mange processled i citronsyrecyklussen, og alle led kræver specielle næringsstoffer. 8 bliver testet i organix testen. Mangler der et næringstof, så vil processledet ikke køre optimalt, og der vil over tid ophobe sig organisk syrer som er utrolig giftig for selve cellen. Cellen vil spytte syreren ud, og på bedste vis prøve at opretholde cellens struktur. Syreren ender i dit urin, og via en organix test kan vi altså teste på syreren og derved vide præcis i hvilke processled din krop lider last. Vi kan altså gå ind og opfylde kroppens behov og hjælpe den tilbage i balancen, ved at give kroppen den næring den har et mangel på.

  • Ved at gøre dette, sikre du at kroppen kan opretholde sin daglige rutine og struktur og aktivere kroppens healingssystemer.
  • Hvis vi lod tingene stå til, så ville kroppen overtid nedbryde sig selv, på grund af disse mangler i selve processledene og det vil føre til skavanker og sidste ende sygdomme.

Test din krop og begynd at forstå den endnu bedre med en organix test 👉🏻

Tjek vores sessioner ud her 👉🏻

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ