Kan man blive rask på 3 måneder?

Du skal i dag møde skønne Karen. Hun er sygeplejerske, bor i Tønder og er lige blevet uddannet Health Mentor i slutningen af februar.

“I marts 2017 deltog jeg i et curra·me foredrag i Esbjerg. Temaet var stofskiftet og hormonelle ubalancer. 10 dage senere sad jeg i København til første modul på Health Mentor Uddannelsen.27659072_10155879582171480_1396813898_n.jpg

I mange år har jeg haft lavt stofskifte og i en alder af 34 år havde jeg det så dårligt, at jeg troede det næste der skulle sættes på min diagnoseliste var kræft.

Under foredraget kunne jeg mærke, at den hjælp min krop higede efter, var lige foran mig – en dør jeg måtte åbne og en vej jeg måtte gå.

Udover lavt stofskifte led jeg også af kronisk træthed, smerter i alle led, kronisk forstoppelse, tilbagevendende urinvejsinfektioner, svær overvægt, tegn på inkontinens, massiv snorken, dårligt humør – tenderende til depression, humørsvingninger, meget lidt overskud og ingen glæde i hverdagen.

På første modul på Health Mentor Uddannelsen fik vi alle udarbejdet en personlig kosttilskudsplan. Jeg købte en ampulkur og kosttilskud for alle børnepengene og kosten blev rettet ind efter curra·me-principperne. Og ja, det var en stor mundfuld at gabe over, men viljen og lysten svigtede ikke.

Høj på nogle spændende undervisningsweekender fik jeg kæmpet mig igennem de første måneder af uddannelsen.

Da det blev juni tog jeg mig selv i at kravle i min søns juniorseng for at læse godnathistorie og lege vilde fangelege med ungerne uden besvær. Jeg blev så glad at jeg næsten blev bange.

Mine værste symptomer var lagt på hylden på blot 3 måneder

Da det blev august gik jeg selvstændig med min egen klinik – faktisk havde jeg ingen overvejelser omkring det, men jeg kunne mærke, at jeg skulle hjælpe andre. Find Karens klinik her.

Jeg har ellers aldrig drømt om at være selvstændig. Jeg var tryg i mine gode sygeplejerskestilling og mit mindset var låst fast på, at det var min vej.

Med Health Mentor Uddannelsen har en verden af muligheder åbnet sig for mig. Jeg har tasken fyldt med redskaber til at behandle mig selv, min familie og klienterne i klinikken. Oven i købet har jeg fået mange skønne studiekammerater og kolleger som jeg kan søge viden, støtte og inspiration hos. Jeg kan ikke føle mig mere taknemmelig.

En sidegevinst ved sidste års indsats er, at begge mine børn på 3 og 5 år er sluppet af med deres mellemørebetændelser, som de ofte led af.

Karen Lydiksen, Health Mentor og sygeplejerske

Uddannelsen er en transformerende rejse. Du bliver undervidst i kroppens mekanismer og de kan virkelig tage røven på dig. Det at få forståelsen for kroppens celleopbygning, tarmfunktion og unikke immunforsvar, suppleret med viden omkring udrensning, kosttilskud og opbyggelse, vil skabe process og transformation i dig.

Noget helt andet er, at der sker magi, når du vælger noget til, som du bare kan mærke taler til dig. Så begynder det hele at udfolde sig og der er ingen vej tilbage.

Kom med på uddannelsen og gør en forskel for dig selv, din familie og andre

De kærligeste hilsner

Chloe & Friederich

Er du mere til 1:1 forløb, så se her.

_K8A2747.jpg

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

2 Comments

 1. Trine Steffensen den 19. marts 2019 kl. 7:51 am

  Hej.
  Hvor foregår undervisningen?
  Hilsen Trine

  • curra · me den 13. januar 2021 kl. 11:58 am

   Hej Trine
   Lige for tiden foregår vores undervisning af Health mentorer online, grundet covid-19. Men ellers afholder vi undervisning i København, Sluseholmen i de skønneste lokaler 🙂
   For at være sikker på at modtage relevant information, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller følge os på sociale medier som f.eks. Instagram eller Facebook.
   Mvh curra me

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ