Bliv klogere på din hormontype – østrogenstypen

De næste par dage skal vi blive klogere på din hormontype.

Ready for Spring! (Instagram Post (Square))-3

De fleste mennesker har én hormontype, der dominerer over de andre, men man kan sagtens se sig selv i dem alle. Dette kan måske være en af svarene på, hvorfor vi mennesker ikke er ens. Den hormontype der er mest dominerer hos dig, har altså både noget med din personlighed og dit udseende at gøre.

👉🏻 Uanset, hvad du ser i spejlet, så vil du kunne skabe mere krops- og hormonbalance ved at kende til disse principper.

“Den måde, du formes på, er styret af dine hormoner.”

Er du følelsesnaturaltypen?

Du kender til:

Du tager på på numsen og lårene. Du oplever manglede vitalitet, både kropsligt og psykisk. Du kan have det svært ved at blive gravid. Du er sensitiv overfor for mange mennesker på en gang, høje lyde og for skarpt lys. Du kan tabe hår på hovedet.

Du længdes mere efter:

Du lever i pagt med kærligheden og din krop. Du har masser af vitalitet i kroppen og lyst til livet. Du mærker en dyb lykke, og du er meget kvindelig.

Psykiske tegn på ubalance:

Du føler dig mindre værd end andre, og er deprimeret og trist. Du har ingen vitalitet, lyst til livet og ingen sexlyst. Du er bange, genert og forsigtig. Du mærker alt og alle, og har svært ved at skelne imellem, hvad der er dine følelser, og hvad der er andres. Du dækker andres behov før dine egne. Du gemmer dig ofte dig hjemme.

Psykiske tegn på balance:

Du elsker alt, der har med sammenkomster at gøre. Kærlighed og familie er noget af det, der står dig nærmest, så om det er at samle venner eller familie, er noget du nyder meget. Du er sensitiv, men på den skønne måde, hvor du mærker menneskerne omkring dig, hvor du er god til at føle empati og kan mærke, hvornår du skal trække stikket, og komme hjem og lade op. Du har balance imellem ude- og hjemmelivet. Du er enormt forståelig og kærlig, og har kun kærlige relationer omkring dig.

 

Lær din hormontype godt at kende!

Når vi lever i ubalance med vores hormoner, så reagerer vi anderledes, end når vi er i balance. Dine hormoner styrer en stor del af dit indre jeg, og derfor er det så vigtigt at støtte hormonbalancen så godt som muligt – hver dag!

På dette unikke forløb skal du lære alt om de 3 hormontyper, du skal tage hormontype-testen og begynde at leve og spise efter din hormontype. Du får unikt kendskab til de +4 største hormonkirtler i din krop, og hvordan du på bedste vis regulere dem, så de arbejder med dig og ikke mod dig.

Spis efter din hormontype og reguler dit hormonsystem naturligt!
👉🏻 Kom med på nye Chloe’s forløb som starter i næste uge.

Screenshot 2023-04-26 at 14.18.41

illustrationer body type kvadrat

 

 

Screenshot 2023-03-13 at 17.26.30

Screenshot 2022-11-09 at 17.47.04

Screenshot 2023-04-24 at 17.00.50

Screenshot 2023-04-24 at 17.00.42

Screenshot 2023-04-24 at 17.03.17

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar





FIND OS PÅ