Vejledning til Homøopatisk ampuller


Vejledning:

Homøopati hjælper din krop til at bekæmpe sygdomme og genvinde din sunde biologiske balance. Homøopatisk medicin fremmer kroppens processer af selv-healing.

Vi vil sammensætte din kur specielt designet til dig, ud fra de informationer du skrev ved bestilling. Hvis du ønsker at uddybe eller har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@currame.com

Vi anbefaler altid 3 til 6 måneders ampulkur årligt (eller mere). Det er en god ide at tage 3 måneder sammenhængende. Ampullerne er så fantastisk sat sammen, at de understøtter regulering af dine indre processer. I stedet for at undertrykke symptomerne, er homøopati designet til at hjælpe kroppen tilbage til den biologiske tilstand. Derfor nyder vi at tage ampuller hver dag 🙂

Sådan gør du:

En pakke (1 mdr) indeholder 20 ampuller fordelt i 4 æsker, der indeholder 5 ampuller hver, dvs. 5 ampuller til en hel uge (du holder pause i weekenden).

Du starter med den første ampul i æsken mandag (fra venstre mod højre) (du skal have den åbne side mod dig), nummer to tirsdag osv. Den sidste (nr. 5) tager du om fredagen, og den arbejder i kroppen gennem hele weekenden. Derefter starter du på en ny pakke og tager den føste ampul (fra venstre til højre) mandag.

Hvis du modtager ampullerne f.eks onsdag starter du bare med den tredje i pakken og tager den sidste fredag og starter op igen mandag:)

At åbne en ampul:

Det er ikke svært at åbne en ampul, det handler om øvelse og om ikke at være bange for at skære sig. (Vi aldrig skåret os!:)) Hvis du er bange, kan du bruge et viskestykke, læg det imellem ampullen og dine fingre.

Når du åbner en ampul, skal du have prikken, der er på toppen af ampullen, vendt væk fra dig. Dernæst griber du om ampullen med din pege og tommelfinger, hvor din tommelfingernegl er placere i indhakket i ampullen (der er et lille hak i ampullen, som gør det muligt at knække den).

Du placerer din anden hånd omkring den anden del af ampullen og knækker hovedet af (ind mod dig selv).

Når den er åben smider du hovedet ud, placerer dine læber omkring ampullen, ligger hovedet tilbage, så ampullen er på hovedet og suger indholdet ind i din mund (det smager af let saltet vand).

Når du har tømt ampullen, smider du glasset ud og holder væsken i munden i 1-1,5 min., for at det bedre kan optages i dine slimhinder.

Inden og efter:

Du må helst ikke have spist eller børstet tænder lige inden eller efter, du tager en ampul. Det er meningen, at væsken skal optages i slimhinderne, og hvis der er madrester eller andet, så kan det være svært.

Lad der gå 10-15 min. før og efter du har taget en ampul, inden du spiser, drikker eller børster tænder.

Symptomer:

Når du er på en homøopatisk ampulkur bliver dine indre processer boostet – vi sætter udrensning igang og aktiverer dine indre processer! Derfor kan dine smagsløg og lugt ændre sig, du kan svede mere, blive mere træt, slippe væske, slippe gamle byrder i form af gråd, opleve mere frihed i sind og krop samt have en anderledes afførring – alle disse symptomer er et sundhedstegn fra din krop – din krop responderer på ampulkuren!

Homøopatisk medicin er bygget sådan, at det hjælper kroppen med at få det gamle og blokerede op og ud, derfor kan du f.eks. opleve i starten af din kur, at din hud får flere urenheder, du bliver mere træt, overlever hovedpine eller andet – alt dette er igen sundhedstegn fra din krop – der er startet en udledning af toxiner!

Frygt ikke, det forsvinder hurtigt igen, og du vil derved opleve lethed, mere overskud og energi, mindre hovedpine, menstruationssmerter og et roligere nervesystem!

Jo længere tid du er på en ampulkur, jo dybere kan vi arbejde med din krop – få fat i gamle affaldstoffer (og følelser), som er indkapslet i din krop og booste din tarm og immunforsvar! Derfor er det fantastisk at arbejde med ampuller i over 3-6 måneder om året.

Hvad hvis jeg intet mærker? -> Så skal du ikke frygte!
Alle kroppe er forskellige, og du responderer anderledes end andre! Ampullerne virker stadig – om du kan mærke det eller ej! Din krop opbygger og danner nye celler dagligt – helt uden at du ligger mærke til det – din ampulkur booster dine indre processer og støtter din krop der, hvor den har behov!

Tid på dagen:

Det er bedst at tage ampullen inden kl 16.00 på dagen, da nogle af ampullerne kan giver dig energi, derfor er det bedst at tage ampullerne tidligere på dagen, så du kan få udbytte af det. Vi kan bedst lidt at tage vores om morgenen eller formiddagen.

Husk, at ampulkuren er din personlige og må ikke deles med andre.

At rejse:

Du kan sagtens tage ampullerne med ud og rejse, det er der ingen problem i, bare de er pakket godt ind 🙂

Opbevaring:

Det eneste krav er, at de ikke må stå direkte i solen 🙂

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til os på: info@currame.com

De kærligeste hilsner

Friederich & Chloe

FIND OS PÅ