Udlev din drøm og begynd at tjene penge på din passion

Bliv en dygtig behandler der gør en forskel!

Vær altid autentisk!

Jo mere du er dig – jo mere du viser, hvem du er – jo bedre en behandler vil du også være!

Uddannelsen hedder ikke ‘mentor’ af ingen grund!

En mentor er en erfaren person som giver rådgivning, sparring, vejledning, coaching, feedback og deler ud af sin egne erfaringer og kompetencer inden for sit felt (uanset alder).

Vi har valgt at vores uddannelse skulle hedde: “Health Mentor Uddannelse” simpelthen fordi vi synes, at det er mere moderne, at rådgive og være et menneske samtidig.
På uddannelsen lærer du at anerkende, at du er god til noget og andre er gode til noget andet, og netop derfor er mentor-ordet oplagt.

Dine klienter kommer til dig, fordi du er dig med alt hvad det indebærer, og fordi du er dygtig inden for dit felt – For os er det vigtigt at gå ud som hele mennesker med ‘fejl’, forcer og skævheder. 

Under din (kommende) store “Health Mentor-hat” gemmer der sig altså 4 andre ”hatte”:

  • Forbillede: Du udgør et eksempel på, hvordan ting kan gøres, men ikke hvordan det skal gøres.
  • Vejleder: Du viser vejen. Du har en faglig forståelse, forklaringer, gode ideer og kan hjælpe med at skabe forståelse hos klienten.
  • Coach: Du er problemløser og guide. Det vil sige, at du assisterer (spørger ind og hjælper) klienten med at finde sine egne svar og løsninger. Du hjælper klienten til at se sit eget potentiale tydeligere.
  • Kritikker: Du ser klienten ovenfra, du ser deres blinde vinkler, giver (kærlig) udtryk for dem, du fremstår ren, klar og ærlig.

🎉 VI STARTER PÅ TORSDAG.
KUN 1 PLADS TILBAGE!

TILMELD DIG HEALTH MENTOR UDDANNELSEN I DAG OG SÅ SES VI PÅ TORSDAG!

Download her en PDF som tager dig igennem uddannelsen skridt for skridt 🙂

Mød skønne Ingrid her

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar





FIND OS PÅ