Session ved Frederick Malich Ewing

Friederich currame copy

Jeg har tusinder af 1:1 sessioner bag mig og har stor erfaring inden for kroniske sygdomme og opbyggelse af kroppen.

Jeg har de sidste 25 år arbejdet med mennesker, der lider af en eller anden form for ubalance i deres krop. Sygdomme som kræft, depression, sorg, overvægt, undervægt, spiseproblemer, smerter, OCD, eksem, ADHD, infertilitet, maveproblemer, knæproblemer, kredsløbsproblemer, er alle sygdomme som jeg har erfaring med.

Jeg er uddannet Holistic Naturopathic, N.D efter den gamle tyske metode, jeg har en svensk massøruddannelse, og jeg har en lang række efteruddannelser bag mig.

Er dette dig?

 • Har du døjet med ubalancer og skavanker over længere tid?
 • Føler du dig ikke glad og frisk?
 • Længes du efter mere energi og overskud?
 • Ønsker du at få hjælp til at blive en sundere og mere frisk dig?

Så er en session hos mig, lige dig!

Under sessionen vil vi bl.a kigge på:

 • Din livsstil og hverdag
 • Dine mønstre og vaner
 • Mangler i din krop, som skaber blokeringer i dit liv
 • Laboratorietester fra din læge, andre eller tester, du har fået foretaget hos os
 • Hvordan vi kan opbygge dig igen og vedligeholde det
 • Dit tankeunivers og selvfølelse
 • Dine behov og ønsker

Læs om vores behandlingsmetode her.

Forløb1

KLIENTER SIGER:

Sagde farvel til kroniske smerter

Da jeg mødtes med Friedeich sidste år i maj (2018), var jeg helt nede både energimæssigt og mentalt. Jeg havde mange smerter i min højre hofte pga. slidgigt, og kunne ikke overskue ret meget.

Mit arbejdsliv som skuespiller er i perioder meget intenst og ekstra krævende, da jeg er på, og dagene på et filmset kan være lange. Så jeg havde virkelig brug for hjælp til at kunne klare mit job.

Friederich lavede 3 test på mig, en DUTCH, en Organix og en Aminosyretest, som meget præcist viser hormon niveauer, energiomsætning, og aminosyremangler. 

Der var en helt fysisk forklaring på at jeg havde det så skidt, som testene viste meget præcist.

Udfra de test svar, og en god lang konsultation, fik jeg lavet et program med kosttilskud, og et aminosyrepulver designet specielt til mig, og en homøopatisk ampulkur. 

Stille og roligt blev min krop bygget op igen, mit energiniveu begyndte at stige, mit nervesystem blev roligere, og mit bindevæv stærkere.

Jeg har selvfølgelig også levet meget sundt, næsten vegansk og dyrket yoga og trænet, da jeg fik overskud til det igen.

Nu her, halvandet år efter er det faktisk lidt mirakuløst hvad der er sket med min krop og mit mentale overskud.

Jeg er nærmest smertefri, og har fået et ekstra gear, og føler mig bedre tilpas i min krop end nogensinde før.

Jeg er meget taknemmelig for at Friederich og Chloe med deres kompetente viden og erfaring har kunnet hjælpe mig. Af hjertet TAK.

— Anne Louise Hassing
Skuespiller

Fra leversyg til rask

Jeg hang med det yderste af neglene i kanten af livet. På Rigshospitalet fik jeg – af en ud af de tre professorer der sad med mig – fortalt at han ikke ville sælge mig et 6 måneders abonnement på avisen!

Min normalvægt var ca. 85 kg jeg vejede over 100 kg og kunne ikke passe noget af mit tøj, hev og sled efter vejret, var syg i leveren og havde absolut ingen energi og slæbte mig afsted.

Friederick talte stille og roligt med mig og bad mig fortælle lidt om mig selv, (alt imens han sad og SÅ på mig og igennem mig)

Da jeg havde fortalt min historie færdig rejste han sig roligt og bad mig få taget en urinprøve (organix test), og så kunne vi mødes igen når han havde fået svaret.

Vi mødes da svaret var kommet og han lagde en plan for mig, altsammen i fuldstændig ro og balance, helt uden nogen form for dramatik. Jeg følte mig på forunderlig vis godt til mode, på trods af mine helt åbentlyse komplikationer.

Vi mødes så igen efter – efter bedste hukommelse – ca. 4-5 måneder senere.

Der var jeg (stort) set tilbage på min kampvægt på ca 85 Kg og havde noget mere farve i huden og VIGTIGST: Jeg var stadig i LIVE!!!

Senere hen har Friederick været ærlig og åbenhjertig nok til at fortælle mig, at heller ikke han – var sikker på at jeg ville overleve !!! MEN ! Det ER mig der har skrevet disse linier.

Med kærligt tak (og meget mere til)  

 

— Kent Richardt
Trommeslager og billedkunstner 

Mit kræftforløb

Jeg har igennem mit kræftforløb haft den store glæde at møde Friederich og hans utrolige empatiske og kompetente støtte. Min personlige erfaring har været at blive mødt lige der hvor min egen kunnen og formåen nåede til og blive blidt og sikkert vist og forklaret hvordan min situation kunne forandres, så jeg igen kunne tage ansvaret for mit eget liv tilbage. Friedrichs viden og formidling om hvordan kroppen taler til dig, hvad den fortæller og hvordan du selv bedre kan forstå, og derved tage dig af dine egne behov er exceptionel.

Jeg er utrolig taknemmelig for at have fået del i den store viden Friedrich har omkring kroppens fysiologiske og biokemiske processer i en holistisk verden, hvilket har gjort at jeg igen har kunnet finde vejen ind i min krop trods kræft, ubehag og smerter.

For mig har det været helt ideelt at føle en støtte som netop ER en støtte hvor der er plads til at mærke sit eget energisystem og hvad der giver mening for en selv og så blive guidet tilbage til ens egen kerne mens man selv står ved roret på sit skib.

Jeg er meget taknemmelig for hele mit forløb hos Friedrich og jeg kan kun på det varmeste anbefale hans hjælp, der hvor man kikker på og vil finde løsninger til de helt dybe og seriøse tilstande i krop og sjæl som en livstruende sygdom er. 

— Pernille

Du kan også vælge at investere i en pakke-løsning, se mere her.

Har du afklarende spørgsmål, bedes du skrive til: info@currame.com