Wauw en rejse!

I lørdags afsluttende Friederich og jeg en 9 måneders rejse, Health Mentor rejsen med Hold 2.

Det var en ret skøn dag! Vores lokaler var (uheldigvis) blevet rykket til Islandsbrygge, så vi havde den fineste udsigt til hav og glade mennesker.

Da det var sidste dag, havde Friederich og jeg arrangere prøvekaniner til hver og en, simpelthen for at sætte prikken på i’et. Mange ting forenes, når de sidder med klienten og afholder session.

Vi sluttede dagen på Hotel SP34, hvor vi fik en drink og lidt til ganen, inden turen gik til Steak Royal, hvor vi havde bestilt skøn mad, vin og serverede lækker rawkage fra RAW LOVES CAKE 🙂

Temaet for dagen var transformation, og det må man sige der er sket!

Det bliver virkelig tydeligt for os, for hvert hold vi afslutter..

De alle gennemgår en enorm transformation og hvis du mødte dem for 9 måneder siden og så i dag, ja så vil du virkelig kunne se forskel. Mange taber sig, ændre kropsform og får en smukkere hud og øjne med masser af gnist og lyst til livet.

De skulle alle hver især mærke ind, hvad er deres geni zone og skrive ned hvad deres næste skridt er, en øvelse der er så fint, da vi får sæt ord på og sender det ud i universet, så det en dag kan lande, når vi er klar!

Ord der blev sagt om uddannelsen igennem vores dag:

“Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!”

“Hvor finder man en uddannelse, hvor vi får så meget undervisning og hverdag kan komme i kontakt med lærerne og få personlige svar, hvor i deler jeres ekspertise. Det gør mig tryg, det gør at jeg sagtens tør tage klienter ind med det samme, da jeg har jer i ryggen.”

“I er sådan et godt partnerskat, med jeres forskellighed formår i virkelig er fange bredt, at vi kommer hele vejen rundt!”

“Et pensum jeg kan dykke ned i, i de næste mange mange år”

“Lækker mad, kage og omgivelser”

Hvor er de i dag?

En har i 3 år haft en drøm om at gå selvstændig og til august gør hun det 100 %.

En var 100 % selvstændig, men ønskede et flow af klienter og det er nu sket.

En tredje havde et inderligt ønske om at gå fra viden til visdom, virkelig begynde at praktisere det personen kunne og det drøm er nu tættere på en det nogensinde har været.

En har i mange år gået med smerter og ikke kunne arbejde. Nu ved hun hvad det handler om, hvordan hun skal opbygge sin krop og har taget skridtet til selvhelbredelse + hun er i gang med et heale hele hendes familie!

“Med al den modstand og så stadig at kunne fuldfører denne uddannelsen, det er nok for mig!:)”

IMG_0698 IMG_0814 IMG_0717 IMG_0702 IMG_0711 IMG_0783 IMG_0784 IMG_0687 IMG_0816 IMG_0827 IMG_0826

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Ingen kommentarer

 1. Louise & Bo - Vitanetshop den 8. juni 2016 kl. 9:36 am

  Kære Chloe & Friederich,
  Kæmpe tillykke med jeres nyudklækkede Health Mentors 😀

  Det er skønt at se så mange positive kommentarer om jer og jeres uddannelsesforløb. Vi er super glade for at samarbejde med så dedikerede og kompetente personer 😀

  Vi ser også frem til at hjælpe jeres nyudklækkede behandlere i fremtiden 😀

  De kærligste hilsner

  Louise & Bo fra Vitanetshop

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ