[Video] currame · lifestyle – Friederich Damore Bruun & Chloe Bjoerk

Du får her et skønt (lille) indblik i vores verden 🙂 Klippet er fra vores foredrag i København d. 7. Oktober.

Currame · lifestyle handler om at belaste kroppen mindst muligt, rense den for affaldsstoffer og genopbygge kroppens funktioner og derved få størst udbytte af din krop. Når du spiser currame-mad, genvinder du din sunde, stærke tilstand og får energi og psykisk og fysisk overskud.

De sidste 35 år er antallet af mennesker med fedme, type-2-diabetes, knogleskørhed, allergier, stress, eksemer, hjerte-kar-sygdomme, tarmbetændelser, depressioner og kræft steget med raketfart. Vi er trætte som aldrig før og vores børn udvikler adfærdsproblemer.

Din krop ikke har ændret sig siden stenalderen, men det har dine omgivelser. En af grundene til at vi bliver syge er, at vi spiser mad, som kroppen ikke kan tåle.

Det er vigtigt for os at du forstår vigtigheden i at opbygge din krop og derved forebygge fremtidige sygdomme. Vi ser altid på kroppen som en helhed. Vi vægter din genetik, dine tanker, dine knæ, dine vaner, din livsstil og din kost lige højt.

Vi gør utrolig meget ud af, at du får en naturlig forståelse for det, vi anbefaler til dig! Det er nemlig lettere at efterleve vores anbefalinger, når du kan mærke og forstå årsagen til din ubalance. ”Balance mellem hormoner, psyke og din fysiske tilstand er grundlæggende for dit ve og vel”.

Som klient hos os, vil du få et stort indblik i hvordan kroppen fungerer, og bliver påvirket. Hvordan du kan undgå negative påvirkninger, som belaster dig fysisk og psykisk!

Se vores 10 kostråd her!

Vi glæder os til at fortsætte snakke i kommentarfeltet nedenfor 🙂

Ønsker du at opleve os live?

Er du fra Jylland, Fyn eller et andet sted væk fra København og har lyst til, at vi kommer til din by? Så kunne det være så fedt, hvis du skrev til os på info@currame.com og måske kan du hjælpe os med lokaler, kontakter osv 🙂

Er du også interesseret i vores uddannelse?

Friederich og jeg opstarter 2. hold på Health Mentor Uddannelsen, d. 23. Oktober og vi glæder os rigtig meget! Så er du til helhed, har en holistisk tankegang (eller ønsker mere), ønsker du at forstå kroppen og sindets mekanismer i et højre perspektiv, drømmer du om at kunne gå direkte til overssagen og nemt afkode problemet? Så læs mere om uddannelse her!

Husk at vi tilbyder en gratis, afklarende samtale, hvis du i tvivl om, hvorvidt uddannelsen er den rette for dig. Book din samtale her!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ