Vi har brug for dygtige Health Mentorer

Hvor går du hen når din læge ikke lytter? Når dine symptomer ikke tages alvorligt? Når du bliver symptombehandlet gang på gang på gang? Og når du bliver fyldt med kemisk medicin, der giver dig “flotte blodprøver” men du stadig har det skidt? 
Eller hvad nu hvis du gerne vil tabe dig og har været hos et hav af diætister, prøvet diverse kurer, talt kalorier og trænet løs uden den store effekt? 

Vi er mange der kan relatere til ovennævnte. Jeg er personligt selv Hashimotos patient. 

Derfor har vi brug for Health Mentorer

Jeg var oppe hos min læge for at få foretaget blodprøver for et par dage siden, som en del af en standard blodprøve og stofskifte kontrol. Jeg ringer et par dage efter og beder om resultat, hvortil jeg får et tøvende det ser fint ud… Lad mig lige spørge lægen om hvad hun synes…fordi… Jamen hvad er fint, sagde jeg? Hvad siger talene? …din TSH ser fin ud… Jamen jeg har Hashimoto, siger jeg. Jeg kan ikke bruge det TSH tal til noget som helst. Hvad med min frie T3, frie T4, anti-TPO tal, spørger jeg? (anti-TPO viser mine antistofferne i blodet og som er vigtigt for mig at vide, da det kan fortælle mig hvor inflammatorisk min tilstand er.) Den er ikke taget, siger hun. Den vil jeg gerne have en tid til at få taget, siger jeg. For det kan godt være i synes mine prøver er “fine nok”, men jeg har det altså ikke godt og anti-TPO kan vise mig hvor inflammatorisk min tilstand er … Det synes lægen ikke der er grund til, når nu din TSH ser fin ud. Og det var den samtale! 
Det kan da ikke være rigtigt, at jeg som patient skal belærer lægen eller sekretæren om min tilstand og fortælle hvad der er nødvendigt og ikke nødvendigt at jeg får taget af blodprøver. Hvis jeg siger jeg ikke har det godt, så lyt dog! 

P.s Chloe afholder et gratis webinar omkring dit stofskifte – tilmeld dig her

Og det er HER kære folk, at Health Mentorer gør forskellen!
Hvor er det rart for mig, at kunne gå til Chloe eller Friederich og blive lyttet til, få taget uddybende prøver, finde min mangler og behandle dem naturligt! Uden at skulle tvinges til at tage syntetisk stofskifte medicin eller andet. Ja jeg brugte ordet tvang. For for mange er det sådan at tager du ikke syntetisk medicin for dit stofskifte afslutter de dig ellers ønsker de ikke at hjælpe dig, da de “ikke arbejder med naturligt stofskifte hormon”. Det skete for mig på endokrinologisk afdeling på Rigshospitalet. Og derfra tog min egen læge over med blodprøvekontrol. 

Hør hvad Health Mentor deltagerne selv siger om uddannelsen.

Men det jo ikke kun os stofskifte ramte der måske har det sådan. Rigtig mange syge med kroniske smerter, autoimune lidelser eller andre alvorligere sygdomme har brug for at blive lyttet til og for at komme i dybden med deres tilstand. Eller folk med hudlidelser, barnløshed, overvægtige eller folk med psykiske tilstande som depression, stress og angst. Hvor er manglerne, så du kan behandle dem naturligt og prøve at få dig på rette spor. 
Jeg fandt præcis ud af hvor MINE mangler lå, hvorfor jeg ikke profiterede på min naturlige thyroid medicin. Og nu er jeg i behandling med kosttilskud tilpasset min krops behov og en ampulkur tilpasset stofskiftet, der allerede har sendt min eksem på retur! 
Derfor er Health Mentorer vigtige. Fordi de lytter til dig og din krop!

Læs alt om Health Mentor uddannelsen her!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ