Taler kvinde og mand samme sporg?

Valentinsdag er i moderne tid blevet sat i forbindelse med den gamle romerske højtid Lupercalia, men ikke alle forskere er dog enige i dette. Festivalen Lupercalia blev afholdt den 15. februar til ære for en af de romerske guder, Lupercus, og en række ritualer, som skulle sikre frugtbarhed, var et vigtigt element i festen.

Helligdagen blev indført af pave Gelasius i 496 e.v.t. og blev opkaldt efter den romerske præst Valentin. Hvem han var, er stadig usikkert. Legenden fortæller at, da kejser Claudius II beordrede romerske soldater til ikke at gifte eller forlove sig, trodsede Valentin dette dekret og fortsatte med at vie unge soldater. Han blev som følge heraf arresteret, sat i fangenskab og senere henrettet ved halshugning den 14. februar. Den romerske-katolske kirke udnævnte ham efter hans død til helgen som Sankt Valentin.

Når man går i dybde synes jeg faktisk det er en ret smuk historie. At fejre ‘Sankt Valentin’.

Hvad fejre du? Dine kære, kæreste, mand, børn, venner, mor eller far??

I Danmark synes jeg det er blevet meget kærestens dag, men i andre lande er det lige så meget andre vi fejre end vores partner:)

I dag har jeg tænkt mig at fejre min partner:) Med overraskelse, god mad, forkælelse og kærlighed:)

Men hvad med det og forhold? Kvinde og mand, ying og yang? Spiller det altid overens?:) Har vi det vi ønsker, det vi fortjener, er vi lykkelige, går vi på kompromis, er vi os selv tro og føles det hele godt også maven?

Mange mænd kan nok nikke ja til dette. Ofte sker der noget med os kvinder efter vi er fyldt 30 år og ofte efter vi har født en lille baby. Det kan være vi tager meget på omkring hofterne og hals eller at vores personlighed og humør ændres mm.

Det hormonellesystem bliver belastet og skal finde tilbage til normal tilstand og ofte sker dette desværre ikke, da vi er stresset, føler os pressede, spiser dårligt, ikke får nok aminosyrer, vitaminer, mineraler, vand, sex osv. Kender du til dette? Jeg ved at os kvinder selv mærker en ændring. Og jeg er sikker på at du også taler højt om dette. Måske bare til din mor eller partner? Men de er magtesløse, ”det er en del af livet” tænker moderen og manden tænker ”fix it, fix it” men ved ikke hvad han skal gøre. Og det bliver noget alla dette: ”Sov noget mere”, ”Lær at sige fra!”

Det er så vigtigt og jeg kan ikke sige det NOK! Få dine kosttilskud (som ikke er købt i Danmark!), aminosyrer, vand, sex, god kost, mineraler, 3 mdr homøopatisk kur om året (til at hjælpe og stabilisere dit indre liv), og tal højt om de problemer du oplever, tal højt om den forandring du mærker og så få hjælp på en naturlig måde!

En mands selvfølelse defineres af hans evne til at opnå resultater

En kvindes selvfølelse defineres af hendes følelser og af kvaliteten af hendes relationer

Mand og mand imellem viser respekt for en anden mand ved altid at gå ud fra, at han kan løse sit problem selv, medmindre han beder om hjælp.

Kvinde til kvinde ligger vi en ære i at vide den andens behov, før personen giver udtryk for dette. Derfor glemmer vi at udtrykke os for vores mænd, da vi regner med de forstår ”vores sprog”.

En kvinde sætter stor pris på ”mr. fix it” når bare han ikke kommer frem, når hun er ked af noget. Husk hvad vi kvinder til kvinder gør, vi snakker og viser kærlighed overfor hinanden når den ene er svækket og trist. Ofte stopper vi op og bare lytter og afslutter med et kram.

En mand sætter stor pris på ”gode råd” når han har bedt om assistance. Kvinde må huske på at uopfordret rådgivning eller kritik, får ham til at føle, at hun ikke elsker ham, og at hun vil dominere og styre ham. Husk på hvad mand til mand gør. Giver accept og træder først til når der bliver bedt om det fra egen side..

Kvinde lever i en ‘rundkreds” og manden i en ”trekant”. Altså vi kvinder vil gerne at vi alle er lige, bliver hørt lige meget og vi alle føler os mødt.

En mand er mere: ”en skovl er en skovl”. De ser på, hvor ligger personen i status og derefter ‘fitter’ de bare ind. De giver ikke råd til en anden mand om et emne han ved den anden ved meget mere om. Han venter blot til at blive forhørt/spurgt omkring det han selv er ekspert i.

Når vores partner gør modstand, er det sandsynligvis, fordi vi har begået en fejl i vores timing eller fremgangsmåde.

love1

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ