Mindreværd og negative tanker

Kender du til det, ikke altid at mærke dit eget værd? Du tænker måske ofte, at andre er bedre end dig, mere værdifulde, måske er smukkere end dig. Har du tanken, hvis bare det var mig..

Ja, sådan helt ærligt – så var det mit liv fra teenageårene til starten af 20’erne, og jeg kan stadig opleve glimt af det.

For mig handler det meget om værd og ikke at se, hvor fin jeg er..

Dette sker ofte, når jeg ikke får passet på mig selv, spist mine måltider (6 om dagen) og taget mine kosttilskud og olie. For oh yes, jeg kan også springe over, hvor gærdet er lavest.

Egentlig er det i perioder, ofte et par dage i træk, og så jeg tilbage igen.

På mit nystartede forløb – Skab natulig (hormon)balance taler vi lige nu meget om det, at vi er vores egen værste fjende. Jeg kan se, at jeg selv har et mønster med at gøre ting, så jeg ender i mindreværdsfølelser. Jeg er så sej nu, at det virkelig ikke tager lang tid før, jeg gennemskuer mig selv, og jeg ved, hvad jeg skal handle på – egentlig betyder det, at jeg er ved at rense det ud af mit system.

Vi taler også meget på holdet om, hvad der kommer hjemmefra, og hvad vi bringer med videre. Jeg ser tydeligt i mit eget liv, at det er mønsterforældre også har, som jeg nu er ved at heale.

Uden kamp

Jeg gør virkelig meget ud af at undervise mine kursister, klienter og elever i at vælge vejen UDEN kamp! For det er virkelig muligt, men det er bestemt ikke noget, vi har lært hjemmefra.

Vi skal have kroppen med!

Koden er virkelig, at få kroppen med, at få fyldt de besale behov, og støtte så meget som muligt.

I Friederich’s og min verden er mindreværd og negative tanker virkelig et aminosyrer mangel (og opdragelse, vaner og udfald efter en dårlig livsstil). Egentlig kan det meget let sammenlignes med tørst. Du mærker tørst og reagerer på kropssignalet, fordi du har lært, hvad det betyder, og har erfarring med, at når du føler sådan, ja, så hjælper det at drikke vand, og du har det bedre – flow.

Det samme er det med negative tanker og mindreværd, det er et kropssignal. Kroppen fortæller at den mangler nogle byggestene til at udskille lykkehormoner – så simpelt er det!

Så spørgmålet er så, hvad kroppen spørger efter?

Ja, og der er det jo, at vi kommer ind!

  1. Den letteste måde at finde ud af det på, er klart ved at tage en aminosyretest! Vi har aldrig taget en test på en klient, hvor klienten ikke havde brug for sit speciel designede aminosyrepulver efterfølgende! Læs om den her.
    Ud fra testen får du altså mulighed for at købe dit helt eget, speciel designede aminosyrerpulver, som KUN passer til din krop, og som opbygger dig og er med til at heale de huller (du kan føle du har, når du har et aminosyrermangel) du har samt heale gamle traumer, der kan ligge din krop og dulme.
  2. L-glutamine er fantastisk! L-glutamine er en enkelt aminosyrer, som har den evne, at den beroliger dit nervesystem, nul-starter kroppen, har en basisk funktion på kroppen, og opbygger dine tarmvægge og muskler. Køb den her! (Husk, brug rabatkoden: currame og spar penge :))
  3. 5-HTP er omdannet tryptophan (aminosyrer). Kroppen bruger 5-HTP i udskillelsen af serotonin, som er kroppen naturlige lykkehormon. Derfor er 5-HTP en afgørende brik i vejen ud af mindreværdstanker og depression. Køb den her! (hvis du er på kemisk medicin, er det vigtigt, at du rækker ud til os, inden køb af 5-HTP – skriv gratis til os på: info@currame.com)
  4. Tarmfloraen er også vigtig af booste. Simpelthen fordi du har flere nerveceller i din tarm end i dit hoved, og det vil sige, at de fleste følelser ligger der. Boost din tarmflora ved køb af denne.
  5. Dit nervesystem er også vigtigt at berolige og arbejde med. Det er der, angsten og frygten mærkes. Via en homøopatisk ampulkur kan vi sætte ind omkring dit nervesystem, booste det og skabe mere balance. Derudover kan vi også gå ind og booste din serotonin udskillelse. Det også vigtigt at anderkende, at jo flere toxiner du har i din krop, jo mere irriteret og presset er du og kroppen. Derfor vil vi også sætte ind omkring udrensning her! Netop derfor anbefaler vi altid en ampulkur! Køb din kur her.
  6. Nervoheel fra Heel (købes i helsekosten) er super skøn at have i tasken. Det er små homøoaptiske tabletter, som også beroliger dit nerveystem naturligt. 🙂

Husk, alt hvad vi arbejder med er naturligt, og derved noget din krop genkender 🙂

Ønsker du at blive klogere på dette emne? Ønsker du at behandle dig selv og hjælpe dine nærmeste? Du er måske selv behandler og ønsker en overbygning? Se mere her! Vi starter Hold 3 på Health Mentor Uddannelsen til april og du kan selv få denne viden! Bliv kolgere her <3

12832382_983364545081175_2017819221650487786_n 12744611_976939199057043_8441482859882633141_n 12802833_982716245146005_7595210401978912565_n

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ