Undgå smerter og skavanker i det nye år!

Sig farvel til smerter og skavanker!

Jeg har en mor – ja hvem har ikke det;) Hun er smadder sød, hun bor på Lolland-Falster og har godt med accent – ja det er jo ikke så meget hende som person jeg vil fortælle om 😉

Jeg vil fortælle dig en lille historie om hende – faktisk en historie jeg ikke har fortalt før!

Da jeg var 6 år fik min mor en rygskade (faktiske lige som min mormor engang fik) – hun arbejde på et plejehjem og skulle hjælpe en af de ældre beboer med at flytte sig fra seng til stol – beboeren faldt og min mor tog fat og ja – hun endte på sygehuset og var hjemmegående med daglige smerter i meget lang tid pga. diskusprolaps og piriformissyndrom (afklemt iskias nerve)! Har du oplevet noget lignende?

Faktisk husker jeg fra min barndom, at min mor ofte lå på sofa på grund af smerter. Hun ikke kunne være med ude og ordne ting eller lege på grund af alle de smerter. Hun måtte ikke bære på noget, og jeg husker, at hun ofte skulle gåes i gang – når hun rejste sig, var det altid med sammenbøjet ryg og efter noget tid kunne hun så gå oprejst. Hun havde smertende stråler der gik ned i hendes ben, som gjorde det sov konstant og derfor ikke kunne sidde længe ned.

Hun var ofte træt, tvær og sur – egentlig ikke fordi det var hendes natur – men på grund af hendes smerter.

Jeg spurgte hende i sidste uge, hvor meget medicin hun egentlig tog – og hvad det gjorde ved hende. Hun fortalte at mig, at hun følte sig ved siden af sig selv, mere træt og deprimeret på medicinen, derudover oplevet hun hjerteflimmer. Min far og hende tog derfor den beslutning, at hun kun skulle tage det højst nødvendige, og det betød så flere sengeliggende dage osv.

Her mange år efter…

Det er ret sjovt, for jeg kom til at tænke på, hvordan det var den gang for nogle måneder siden. Jeg spurgte min mor, om hun egentlig stadig havde mange smerter?

Jeg havde faktisk helt glemt det – for nu er hun aktiv, grinende, giver gerne en sving om inde i stuen og bærer på alt muligt – som jeg aldrig har oplevet før..

Det er nemlig sådan i dag, at hun er velbefindende uden smerter, skavanker, medicin og problematikker. Hun er 53 år, der er ikke tegn på overgangsalder, hun kan alt det, hun kunne inden skaden og skal blot støtte med kosttilskud og gode olier for at holde smerterne hen. Det er blevet så fint nu, at hun faktisk selv ved, hvad hun skal støtte med af ekstra ting.

Hun siger så fint: “Jeg har minimale smerter. Ryggen har styret mit liv i meget lang tid, men nu skænker jeg ikke den en tanke!”

Så hvad har hun gjort?

Ja, altså hun er jo min mor – og i 2013 begyndte hun endelig at høre efter! 😉 Hun begyndte at spise efter vores anbefaling – curramekost (ved du ikke, hvad det er, så download vores e-bog her!) Hun tog en organix test, som præcist viste et billede af hendes krop, skavanker og mangler i kroppen og begyndte at støtte med kosttilskud og homøopatiske ampuller, hvor vi satte ekstra ind omkring hendes knogle og led-struktur, bindevæv og energiomsætning.

Udover de kosttilskud organix testen anbefalede, så satte vi ekstra ind omkring hendes betændelse og væv, ved at give hende denne fantastiske sammenblanding, som er med til at opbygge ledvæske og brusk og bekæmper den inflammation, hun har skabt efter skaden i området – og yes den hjælper også ved gigt!

Ønsker du at lære mere om præcis dette emne?

Ønsker du at blive undervidst i kosttilskudsenes virkning, og hvordan du eliminerer stress, smerter og inflamation (læs cellulitis)? – Ja. så tilmeld dig vores nye detox-forløb, der starter d. 25. Januar! 

Tjek for løbet ud her!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ