Tab dig 10 kilo på 3 måneder

Overskiften lyder jo meget flot, ikke? Men du sidder måske og tænker, at det kræver en hel del?

Det ekstra, du har på sidebenene, har en hel del at sige til dig, men når du så beslutter dig for, at nu skal det være, nu skal jeg på kur, så lytter du måske ikke rigtig efter. Du har mere travlt med alt det, der er forkert, i stedet for lige at stoppe op og lytte efter.

Dit fedt sidder der nemlig af en grund:

  • Du har overhørt dig selv i mange år
  • Det sidder der, som en beskyttelse af dig
  • Kroppen lagrer og “gemmer til de dårlige tider”

Lad os tage dem en efter en:

Du har overhørt dig selv i mange år

Det har virkelig mange af os. Vi løber afsted og lever et liv, hvor andres meninger og resultatet af vores arbejde er mere betydningsfyldt end det at sidde og mærke efter.

Du overhører dine egne kropsbehov for at løbe stærkere og være den gode mor, datter, kæreste, kollega og veninde.

Ergo, du spiser mere for at dulme følelserne end dine primære behov.

Som en beskyttelse af dig

Når vi har fedt, som er en beskyttelse, så skal vi virkelig være lykkelige for, at vi har det. Det er nemlig her, dine affaldstoffer lagrer sig og hellere at det sætter sig der end omkring dine vitale organer. I dit fedt ligger der altså gammelt affald, som din krop ikke når at udskille. Enten fordi du tilfører for meget, der belaster, eller at dine udrensningsorganer trænger til et eftersyn: støtte.

I dit fedtlag ligger der sig også gemte historier. Ofte når vi oplever noget psykisk, der tærer, så spiser vi mere for at trøste, og derved tager vi på for at beskytte os selv.

“Jeg gemmer til de dårlige tider”

Ja her er du en stresset sjæl med et hormonsystem, som er lettere forvirret. Din krop er ‘bygget’ i stenaldertiden, og der lå der ikke lige en 7-eleven rundt om hjørnet, som der gør i dag.

Når vores krop er stresset, så vil nogle opleve, at de tager på, simpelthen fordi kroppen sikrer sin overlevelse, når du har brug for næring.

Tab dig på den sjove måde

Som du kan se, så skal der virkelig flere ting i spil, for at et vægttab kan ske på en sjov måde. Og nu når det skal være, så gør det på den (kærlige) rigtige måde.

Den sjove måde:

  • At spise så meget mad, du kunne tænke dig
  • Spise mad som er smagsfuld og med knald på farverne
  • At få dessert

I vores verden skal det være alt andet end krævende at tabe sig. Det skal ske af sig selv.

Så fokus er lidt et andet sted. Nemlig at få skabt en sund base og en grundviden for den mad, du skal tilberede i dit køkken, og hvad du putter i munden.

Basen starter på på dag 1.

Chloe’s online forløb lærer du nemlig at tilberede sund og farverig mad på ingen tid, som smager himmelsk. Når dine behov for mæthed og smag tilfredsstilles, så får du en følelse af at intet mangler, og så går det hele meget lettere.

Og pludselig kan du se 3 måneder tilbage, og du har tabt dig 10 kilo 🙂

Ønsker du at støtte din krop og dens fedtstofskifte?

Så tilmeld dig Chloe’s nye forløb og få al den støtte du har brug for.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ