Tab dig 10 kilo på 12 uger

Mød skønne Winnie!

Imens det meste af den danske befolkning har taget på under corona lockdown, har jeg tabt ikke mindre end 10 kilo!

Præcist 10 kilo – men det er ikke det eneste. Jeg har mindsket mit omfang med mere end 5 cm på samtlige steder på kroppen – på kun 3 måneder! 

Da jeg tog kontakt til Chloe i januar, var det fordi jeg ikke kunne holde mig selv ud længere. Mit energi niveau og overskud havde ramt under gulvbrædderne og min frustration gik ud over min mand og min lille datter. Jeg græd hver dag, kunne ikke overskue mig selv, mit arbejde eller mit liv. Efter mindst 5 år med hormonubalancer og ekstra kilo, en graviditet og amning, stod jeg med en udpint krop.

Noget måtte ske, noget skulle ændres og hurtigt.

På 14 dage så mit liv allerede anderledes ud. Jeg begyndte at sove bedre, få mere energi, jeg begyndte at grine mere og elske mig selv mere. Og 3 måneder efter var jeg en helt anden. Jeg er nu mig – i en ny og forbedret version. 

Chloe er som et opslagsværk – hendes viden er helt sindssyg bred – og når hun først kommer igang, så er hun svær at stoppe igen. Det er SÅ fedt at have med mennesker at gøre som virkelig brænder, for dig og for, at du kan mærke fremgang. Hun sørger for at give plads, hun hepper på dig fra sidelinien, og hun er klar til at tage sig af dig, når du rækker hånden ud.

Alle kvinder burde vide meget mere om kroppen og hormonsystemet, end hvad der er tilfældet. Det her kursus er en guldgruppe til dig, som ønsker at forstå og behandle dig selv bedre.

Gør dig selv den tjeneste at lytte! Du vil aldrig fortryde det. Jeg lytter alt hvad jeg kan, og jeg har ikke i sinde at stoppe. 

Tilmeld dig hormonboost lige her →

Vi starter på torsdag og jeg kan næsten ikke vente 🙌🏻

Winnie’s vilde transformation

Tilmeld dig hormonboost lige her →

Du får på forløbet:

  • Chloe’s professionelle vejledning, sparring og tilstedeværelse gennem alle 12 uger.
  • Et online undervisningsforum fyldt med undervisningsvideoer og hormonboostende manualer, den nyeste viden inden for holistisk hormonterapier, biologisk medicin og hormonbalancerende kost.
  • Undervisning hver uge i hormonboostende kost, hormonhealende tonics og kostttilskud, hormonbalancerende behandlingsmetoder og krop-mindset connection m.m.
  • Hormonboostende opskriftbog med over 100 nærende opskrifter og 30 dages madmenuer der passer din hormontype og hele din dag samt indkøbsliste.
  • Ærlige og kærlige interviews med inspirerende kvinder.
  • Et støtte-forum på Facebook med alle de andre på forløbet og Chloe.
  • Peptalk på video og kærlighedsmail hver uge.

Tilmeld dig hormonboost lige her →

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ