Sig farvel til dine rygproblemer!

Går den, så går den..  Men hvad, hvis den ikke går?

Det er sådan, at hver tredje person i Danmark går rundt og døjer med en eller flere langvarende sygdomme.

Det er sådan her i Danmark, at

 • 880.000 personer i Danmark lider af lænd/ryg smerter
 • 800.000 personer lider af slidgigt
 • 640.000 personer lider af migræne
 • 22 % af den danske befolking lider af allergi
  Ja og jeg kunne blive ved!

Jeg tænker, at det ikke er ønskescenariet – det er det i hvertfald ikke for mig!

Der kan være mange grunde til, at du sidder med en problematik. Det kan sagtens være nogle arvelige ting, som derved giver dig et ekstra minus sammenlignet med andre. En anden ting er, at du bestemt kan spise dig til sygdom! Hvis du ikke formår at give din krop de næringstoffer, som den skal bruge som byggematerialer, ja så vil du over tid lave et mangel, som kan komme til udtryk i skavanker – og i værste tilfælde sygdom! Dernæst er det også vigtigt at anerkende din livsstil, din stresstærskel og dine oplevelser. Har du levet et hårdt liv med mange bump på vejen, ja så vil det også tære ekstra på din krop!

Men hvad kan du gøre ved det?

En ting er, at det er en super god ide at forebygge for overstående – jeg tænker, hvis det er en mulighed, ja så er det da næsten dumt ikke at gøre det. En anden ting er at tage ansvar for situationen og gøre noget ved det!

F.eks. er min mor en meget meget god case!

Siden jeg var barn har hun haft ondt i ryggen, da hun var så uheldig at få en rygskade, da jeg var 6 år. Hun løftede desværre forkert, og fik derved en diskusprolaps og piriformissyndrom (afklemt iskias nerve).

I mange år var hun generet af denne problematik. Der var mange ting, hun ikke kunne, og det påvirkede hendes livskraft meget, da hun gik rundt med smerter dagligt.

Den dag i dag kan jeg stadig blive forskrækket, når hun gør ting, som hun ikke kunne tidligere i mit liv. Hun kunne eksempelvis ikke køre lange turer – for med en skade som hendes skal der ikke meget til før ens ben begynder at sove – og derfor kunne hun ikke køre lange turer selv. En anden ting kunne være så simpelt som at tage fra og bærer indkøbsposer eller andet. I gamle dage var hun generet af disse løft i dage efter.

Alt er muligt! Det er dig, der står ved roret, og hvis du får den rette hjælp – ja så er alt muligt!

Men hvad gjorde min søde mor?

Hun lagde ud med at omlægge sin kost. Det er noget jeg har nævnt flere gange i tidligere indlæg, da det er et skønt sted at starte. Hun fjernede altså alle gener og belastninger fra kosten og begyndte i stedet at opbygge sin krop med masser af grøntsager, gode fedtstoffer og protein.

Det største for hende var helt klart at investere i en organix test. Det er den mest populære test i vores virksomhed. Det er en test, der tester på kroppens indre processer og fortæller, hvordan det ser ud, og hvordan man bedst muligt kan opbygge kroppen igen.

Jo ældre vi bliver, jo mere nedbryder vi kroppen – jeg synes dog, at det går lidt for hurtigt! Og det er her ansvaret kommer ind – for du skal nemlig stille dig selv dette spørgsmål – “Hvorfor bliver det værre og værre?” “Hvad kan jeg gøre for at sænke processen?”

Din krop indeholder over 70 billioner celler og den nedbryder og opbygger celler hver eneste dag! Hver 7. år er du et “nyt” menneske – dvs. at alle dine celler er udskiftet, og du står som ny – men kun hvis du formår at opbygge kroppen og ikke nedbryde den.

Hvis vi igen bruger min mor som eksempel, så det løft – den skade, der skete, var bestemt et nedbrydende moment i hendes liv og for hendes krop. Det, at hun ikke havde redskaberne til at opbygge hendes krop og fik mere syre i form af medicin, forarbejdet mad, korn, stress og sukker ind i kroppen end basisk, altså grøntsager og vand, gjorde, at over tid blev det værre og værre.

Da hun så begyndte at ligge sin kost om og tog en organix test, som fortalte hende, præcis hvor hun havde problematikker, og hvad hun skulle gøre for at opbygge hendes krop – ja så skete der magi – faktisk på virkelig kort tid!

Det krævede blod, sved og tårer fra hende – en masse gå-på-mod og styrke for at lave disse ændringer, men hun havde intet at miste – hun havde smerter hver dag, og hvis det bare kunne blive lidt bedre – ja så var det det hele værd!

I dag er hun næsten smerte fri – det er stadig vildt for mig at sige det højt! På meget regnfulde dage kan hun mærke sin ryg, dvs. 1 gang om måneden, og hun har i stedet mange dage, hvor hun helt glemmer hendes problematik!

Organix testen giver svar på:

 • Hvilke vitaminer og mineraler du er i underskud af – og hvilke du har brug for at have ekstra fokus på
 • Hvilke aminosyrer du har brug for, for at støtte din krop
 • Et billede af din oxidationsniveau og antioxidant selvforsyningsniveau
 • Vurdering af din afgiftnings tilstrækkelighed
 • Et billede af b-vitaminer i din krop
 • Analyse af neurotransmitter samt vurdering af centralnervesystemet funktion (CNS)
 • Mitokondrie vurdering af energiproduktion via citronsyre cyklus komponenter
 • Methylering niveau status (kan du optage B9 og B12?)
 • Lipoic syre og CoQ10 selvforsyning
 • Specifikke dysbiosis niveau af bakterie-, svamp- og gær overvækst

Organix-testen analyserer 46 forskellige markører, som hver især giver svar på kroppens individuelle biokemi. De mange markører giver tilsammen et bredt billede af din krop som helhed, så en målrettet behandling kan påbegynde.

Du kan læse om testen lige her.

Organix testen tester for:

 • Fedtforbrænding
 • Kulhydratforbrænding
 • Energiomsætning
 • B-vitaminmangel
 • Neurotransmittere
 • Leverafgiftningsfunktion
 • Antioxidantstatus
 • Overvækst af forrådnelsesbakterier i tarmene
 • Overvækst af svamp i tarmene

Ønsker du at høre mere, så skriv til os på info@currame.com. 

Testen er en enkel urinprøve, som bliver analyseret på et laboratorie i USA. 

At skabe balance i kroppen kan reducere symptomer og forebygge fremtidig sygdom. Organix testen er udviklet til at give mig dokumentation og redskab til at kunne behandle dig bedst muligt samt prioritere kroppens tilstande og behandle dig som en individuel helhed.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ