Sig farvel til snue og hoste!

 • Er du også træt af en kronisk løbende næse hos dit barn?
 • Træt af at du går vinteren igennem og skranter – ikke føle dig helt på toppen?
 • Kan du mærke at mørket trykker?

Når vejret skrifter, sker der også noget med din krop. Egentlig kan du føle den går lidt i vinterhi, simpelthen fordi du ikke få den dagslyst som du er van til. Dagslyset er med til at balancere hormonet melatonin som produceret i din hjerne, melatonin er det hormon der regulerer din døgnrytme og så har det en antioxidant effekt, derudover er det med at regulere timingen for hvornår piger begynder at menstruere, længde og mængde af menstruationen og dermed også hvornår kvinden går i menopause.

Mangler du støtte til din søvn? Så køb melatonin her.

Din krop har brug for hjælp mere nu, end nogen sinde på året!

Hvis du lever som et almindeligt menneske her i Danmark, ja så er jeg ked af at fortælle at der desværre er noget du mangler i din krop, for at kunne stå imod vinterens strabadser!

Synes du selv, at du er et alm. menneske der spiser som de fleste danskere gør? Ja så er jeg ret sikker på, at du lige nu føler at det kunne gå bedre (helbredsmæssigt)! Faktisk skal vi opbygge kroppen inden, for at kunne gå vinteren igennem uden snue og hoste.

Hvis du har fulgt os i et stykke tid, ja så ved du at vores fødevarer (desværre) ikke indeholder de nærringsstoffer som de gjorde en gang! Derfor skal kosttilskud på banen!

Ønsker du at lære mere? Så tilmeld dig Chloe & Friederich’s Detox forløb der starter d. 27. Januar!

Støt dit barns immunforsvar!

Hvert år hjælper vi mange børn. Børn som hverdag er udsat for mange bakterier og virusser, og som ofte har et par sygedage. Noget som stresser den lille krop, jeres familie og dig! Virker det bekendt?

Anna Frida fik sin ampulkur fra november til januar, og vores oplevelse var, at hun gik gennem den periode uden hoste, snot eller feber. Derimod lå børnene i børnehaven på skift derhjemme med netop snot, hoste eller feber.

Vi fik engangssprøjter med, som jeg trak væsken op i – hun fik lov til selv at trykke stemplet i bund, og der var aldrig problemer med at tage homøopatien. De dage hvor jeg var lidt sen på den med homøopatien, spurgte hun, om hun ikke skulle have sine “vitaminer”..! Der er ingen tvivl om at hun skal have samme omgang igen til november. 🙂

Hun har altid haft svært ved at falde til ro, men jeg husker hende i perioden som mere i balance – ikke så mange op og nedture, men mere afslappet i de situationer, hvor hun normalt ville reagere overstimuleret.

Mette Mosegaard, mor til Anna Frida på 3 år.

Gør det samme og støt dit barns immunforsvar!
Køb ampulkuren her!

Støt dit eget immunforsvar lige her!

Gode husråd til hjemmet!

 • Sørg for, at dit barn og du selv får en god vitamin pille! Køb dit barns vitaminpille her og den til dig selv her! (brug rabatkoden: currame)
 • C-vitamin skal virkelig være jeres bedste ven! C-vitamin er en stærk antioxidant, som booster jeres immunforsvar og kan både tages forbyggende eller akut! Der er flere måder at fa c-vitamin på: Den ene er som brusetablet med smag, C-vitamin pulver med eller uden smag, eller som kaps. Giv gerne 50-100 gr. pr. kropsvægt, fordelt ud på dagen. (køb ikke depot).
 • D-vitamin er skønt at tage som et ekstra tilskud i denne tid! D-vitamin støtter immunforsvar, mindset og knoglestrukturen i din krop. Få gerne 5000 IU dagligt. Disse dråber er ret lette at tage, giv dit barn 1 dråbe og du 5.
 • Probiotika skal i alle have! Desværre er det sådan at vores livsstil er hård ved vores tarm; syreholdigt mad, medikamenter og manglende bevægelse. Køb denne til dig selv (brug rabatkoden: currame) og denne til dit barn.
 • Engystol tabs fra heel er små tableter der smager lidt søde som kan smelte på tungen. Engystol hjælper dit immunforsvar med at bekæmpe virus mv. Tag gerne akut og som forebyggende, både fro voksne og børn! Købes i helsekosten.
 • Echinacea er en gammel kendt blomst som stadig er populær!  Køb den i dråber hos helsekosten og brug den som akut eller forebyggende, både fro voksne og børn. Den er styrkende for immunforsvaret.
 • Euphorbium fra Heel er en fantastisk næsespray, som hjælper med at slippe slim og støtter immunforsvaret! Euphorbium findes også som tabs og det kan du sagtens give dit barn som forebyggende og akut.
 • Vinceel fra Heel er en skøn mund- og halsspray, som virkelig kan holde ondt i halsen for døren!
 • Brocosin hostemikstur er super ved hoste, hæld 10-20 dråber i lidt væske 3-4 gange dagligt.

ampuller-boern

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ