Sæt gang i din fedtforbrænding

Har du også prøvet tusindvis af slankekure, hvor det bare aldrig er lykkedes dig at komme ned i de famøse skinny jeans, der ligger gemt bagerst i skabet?

Vægttab handler altid om indtagelse af mad, dit insulinniveau og blodsukkerstatus igennem dagen. Træning kan også være aktuelt, men du når først rigtigt i mål ved at have 100% styr på din kost.

Smid din vægt ud, stop med at veje din mad og stop med at tælle kalorier.

Noget af det som feder allermest er vores stressede tilværelse. Så snart du er presset eller stresset, så er det sidste, du tænker på, hvad der er godt for dig. Du skal blot have noget i skrutten, så du kan levere endnu mere og nå i mål.

Stress kan vi have tilstede i vores liv på mange måder. Det kan være gennem miljøet, omgangskredsen, på arbejdspladsen, i hjemmet, i parforholdet, i økonomien og så kan du være stresset på celleplan.

Er du stresset på minimum to af disse områder, så har du sværere ved at tabe dig, end dem der kun er stresset på et af områderne.

Når du er stresset, tricker det kamp-flugt systemet i kroppen. Når din krop er bange, så holder den på alt og samler energien indtil det skal bruges næste gang.

Læs også: Sådan slipper du appelsinhud!

Så det første du skal:

  1. Eliminere så meget stress i dit liv som muligt.
  2. Smid din vægt ud. Hvad gør den egentlig godt for dig? Den minder dig konstant om, at du ikke når videre og for mange mennesker påpeger den også at “du er en fiasko”.

Det, at du har et idealbillede af din vægt, er i mine øjne ofte spild af tid.

Dit idealbillede er ofte skabt i dine teenageår ud fra de mennekser du idealmæssigt har set op til; din mor, din moster eller kvinderne i magasinerne. Problemet er bare, at du er dig og de er dem. Du og din krop vil ændre sig igennem tiden.

Når din krop får ro og får mad, der nærer den, vil den stille og roligt finde tilbage til sin vægt.

Jeg anbefaler altid, at du spiser det, din krop er lavet af. Mad der ikke belaster, feder for meget og giver betændelse og inflammation. Kød (ikke svin), fisk, æg, grøntsager, frugt, nødder, koldpresset olie og vand. Husk at vælg økologiske råvarer. Vil du vide mere om hvorfor og få lækre opskrifter til denne type af kost? Så smut ind her og læs mere om Simple Detox forløbet. 

Når du vejer din mad og tæller kalorier, så er det en stressfaktor og en handling, der aktiverer mindreværd i kroppen.

Når du spiser mad, der ikke belaster, men kun opbygger din krop, så skal du ikke frygte kalorierne. Du vil stadig tabe og vigtigst af alt få det meget bedre end sådan du har det i dag. Tror du ikke på mig? Så prøv at det af i 14 dage og skriv gerne til mig derefter på: info@currame.com.

What to do?

For det første skal du have et stabilt blodsukker gennem dagen. Så snart du bliver for sulten, så kan det nærmest være ligemeget, hvad der er foran dig – pludselig er det købt og spist, uden du har tænkt over det. Spis gange op til seks små måltider om dagen. Spis aldrig til du er mæt, men kun til, at du ikke er sulten mere.

Stabiliser hormonerne leptin og ghrelin

Leptin og ghrelin er hormoner, der styrer din sult- og mæthedsfølelse i kroppen. Har du svært ved at føle det, så har du højst sandsynlig ubalance her. For at vi kan aktivere de to hormoner og genskabe balancen, så skal du have et stabilt blodsukker. Dernæst skal du have god olie. Så snart kroppen registrerer godt fedt i din mad, så aktiveres mætheds-og sulthormonerne og på den måde kan du begynde at stabilisere og støtte kroppen.

Hvilken olie skal du have?

Alt olie, der ikke er økologisk, i glas og koldpresset, feder. Dernæst feder alt olie, du varmer op, bortset fra kokosolie. Så din olivenolie kan desværre ikke tåle at blive varmet op.

Jeg anbefaler dig Omega-3 fra Nordic Naturals. Få gerne 3-4 gr. dagligt og lad det stå i dit køleskab. Hæld derudover olivenolie eller rapsolie ud over din salat til frokost og steg altid i kokosolie.

Er alt dette (hvis du spiser, som jeg anbefaler og får olie) allerede tilgængeligt i dit liv, men du taber dig stadig ikke? Ja så skal vi kigge endnu dybere.

Der er mange bestanddele, der skal være tilstede for at forbrænde fedt og glukose i din krop.

Støt ekstra op med:

L-carnitine, der er en aminosyre, din krop bruger, som en del af din energiproduktion. Når din krop mangler brandstof til at lave energi, så er dit fedt en rigtig god kilde. Men for at kunne bruge denne kilde, så skal blandt andet L-carnitine være tilstede. L-carnitine er med til at omdanne fedt til muskler og energi og det er desuden godt mod stress og giver bedre søvn. Tag gerne 1000-2000 mg. dagligt. Du kan købe det her.

Alpha Lipion Acid er en aminosyre, der forbrænder glukose til energi. Den er super vigtig for dig, der har udfordringer med dit insulin-niveau, blodsukker, oplever mange cravings og gerne vil tabe dig. Tag gerne 100-200 mg. dagligt. Du kan købe den her.

Simple Detox – er et tre måneders online forløb, hvor vi uge for uge vil give dig undervisning i kost, kosttilskud, fedtforbrænding, udrensning og meget mere.

Vi har lavet dette program til dig, som er klar til at booste din krop, slippe gammelt affald og som længe har ville slippe fedt, finde sin egen livsstil og mærke kroppen på en ny og mere fri måde.

VEJEN TIL MERE VITALITET, ENERGI, GLÆDE OG FRIHED BEHØVER IKKE VÆRE LANG, KRÆVENDE OG HÅRD!

Tjek forløbet ud her!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ