Sæt en stopper for dine sukkercravings!

Går du og er sulten hele tiden? Har du sukkercravings, du slet ikke kan styre, og vil du egentlig bare gerne smide nogle af de overflødige kilo?

Når du går og er lækker sulten hele tiden, så handler det b.la. om to ting:

  1. Din bugspytskirtel kæmper for at følge med og du misforstår det den siger
  2. Du tror at du spiser sundt (ja for det har du lært) men ender med at gå galt i byen – din krop ønsker noget andet

Din krop foretrækker at bruge kulhydrater som energikilde over både protein og fedt. Når du spiser flere kulhydrater end din krop kan bruge, ja så bliver det lagret til dårlige tider – når de depoter er fyldte og der stadig er glukose i blodet, så bliver det lagret som fedt – igen til de dårlige tider!

Når du har for meget glukose i dit blod, lager du altså det som fedt og det er her du sikre sukkercravings, ja måske allerede lige efter du har spist. Din krop har nemlig ikke fået det den havde behov for, og den craver efter mere. Du tror det er chokolade, men egentlig er det gode fedtstoffer som aktivere leptin og ghrelin (dit mæt og sult hormon), krom, vanadium, alpha lipion acid, biotin m.m som er vigtige byggematerialer for din bugspytkirtel, så den kan varetage arbejdet om at nedbryde glykose til energi.

Derfor oplever du dagligt:

  • Tanker der kredser om sødesager
  • Cravings efter du har spist og føler dig mæt
  • Energi forladthed om eftermiddagen
  • Svært ved at falde i søvn
  • Uro i kroppen, ja måske følelserne lidt mere ud på tøjet end hvad du synes er rart.

På Hormonboost, restarter vi hele dit system. Vi kaster alle bolde op i vejret og griber kun dem der er gavnlige for dig og din krop! Du møder b.la. over 100 opskrifter der alle er blodsukker og hormonvenlige.

Du skal tage med på hormonboost, fordi du vil nyde dig til sundhed, fylde din krop med de mest potente næringsstoffer og bestemt IKKE gå på kompromis med smag, hygge eller det søde.

Tilmeld dig hormonboost lige her →

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ