Psykisk og fysisk balance! – Hvad er det for dig?

Jeg tænker, at balance er mange ting, og at det er noget, vi alle søger på et eller andet niveau i vores liv!

Balance kan være:

  • √ Vitalitet i livet
  • √ Overskud og energi
  • √ Glæde og lykke
  • √ Hormonbalance
  • √ Harmoni i familielivet og i parforholdet
  • √ Sjov, grin og velvære
  • √ Flow i kroppen

Så mit spørgsmål til dig er, oplever du balance i dit liv?

For at skabe balance skal vi have fat i flere aspekter af vores liv, så vi kan skabe helhed. Derfor arbejder jeg altid med krop og sind, da det fysiske og psykiske hænger uadskilligt sammen.

Først og fremmest skal der ses på den fysiske base, som indeholder sund mad, med mange grøntsager, gode olier, proteiner, vitaminer og mineraler, vand og antioxidanter, så din krop kan lave sunde celler fyldt med energi og vitalitet! Derudover skal der aminosyrer til, for at opbygge muskler, knogler og nervesystem. Den fysiske del er med til at styre at du rejser dig fra sengen om morgen, skabe varme i din krop og udskille lykkefølelser. Din fysiske krop er altså også med til at styre dit psykiske jeg.

Dit psykiske jeg er dine tanker, følelser, intuition, længsler og drømme. Det skabes ud fra din fysiske base, dit indre jeg og dine omgivelser.

Det er netop derfor det fysiske og det psykiske ikke kan skilles ad, og det er derfor at jeg vægter begge lige højt i mine behandlinger.

For at kunne skabe balance, med alt hvad det indebærer, skal der fokus på både det fysiske og det psykiske på samme tid!

Jeg ser ofte, at den fysiske del bliver glemt i farten..

Er du en af dem der har dyrket yoga, meditation, psykolog besøg og lignende i dit liv meget og alligevel føler at du ender med at gå lidt i ring og ikke komme videre?

I min verden er det, fordi at kroppen ikke kan følge med! Det er nemlig din krop, altså dit fysiske-jeg, der skaber dine lykkehormoner, din vitalitet i kroppen, din energiproduktion og så videre. Hvis der ikke er benzin, olie og vand på bilen, hvordan skal du så kunne starte den? Sagt på en anden måde: Hvis der ikke er de rette byggematerialer til stede, som din krop har brug for, hvordan kan den så skabe eksempelvis sexlyst, overskud, glæde og en balanceret søvn?

På mit 6 måneders liveforløb, som starter d. 24. September vil jeg give dig redskaber til at skabe balance i dit liv og redskaber til, at det er vedvarende resten af dit liv!

Mit største passion er at undervise i, hvordan kroppen og sindet hænger sammen, og hvordan vi bedst og lettest kan skabe kropslig balance og derved også harmoni rent psykisk.

  • √ Ønsker du mit skarpe blik og kærlige støtte over længere tid?
  • √ Ønsker du mere fokus på, hvordan du allerbedst kan støtte dig selv og derved din familie?
  • √ Ønsker du at tage ansvar for din fremtid, sundhed og derved din families sundhed?

– Ja, så er dette forløb bestemt noget for dig!

Ønsker du at vide mere? Så se her!

_K8A2226

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ