Ønsker du at finde ud af, hvad din krop virkelig har brug for?

Friederich og jeg tog laboratorietester til os for ca. 4 år siden. Friederich har arbejdet med laboratorietester i over 10 år nu. Da jeg mødte hans univers, arbejdede han med tester, som havde agent i Norge. Der er kæmpe forskel på det vi sidder og arbejder med i dag, i forhold til hvad Friederich kunne tilbyde dengang. Det er jo helt normalt, jo mere erfarring man får, jo bedre og klogere bliver man, og derfor sidder vi nu med en masse viden om, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer.

På vores Health Mentor Uddannelse er Hold 1  nået til Lab Test modulet, og Friederich og jeg sidder i skrivende stund og finpudser materialet. Dette er vores baby; naturmedicinen/homoøpatien og laboratorietester, (Friederich ønsker også at sige: helhedsbehandling og behandling af kroniske sygdomme og jeg: hormonbehandling)

Fantastisk redskab

Det er sådan et vildt redskab! Jeg elsker, når vores kunder tager ansvar for dem selv og deres familie, virkelig tager deres liv, krop, fremtid og heldbred seriøst! Ifølge min mening er der mange måder at gøre dette på, men 1 ting er seriøst at kommunikere med kroppen og sørge for, at den hele tiden er i balance.

Du bruger sikkert masser af penge dagligt på kosttilskud, som du reelt ikke 100% ved om virker og det er her vores tester kommer ind! Kunne det ikke være fedt, hvis det var DIN krop, der sagde; “Hey, jeg har brug for 1500 mg c-vitamin dagligt (stærk antioxidant og holder influenzaen væk), lidt NAC (hjælper din lever med at udrense), 60 mg Q10 (giver energi), selen (hjælper dit hormonsystem) og 100 mg probiotic (hjælper din tarm) af denne slags? Jeg synes, det er det fedeste!

Jeg kan bedst lide det på den måde! Vi går direkte til problematikkens kerne og opbygger, samt vi bruger ikke unødvendige penge!

Så hvorfor har vi taget laboratorietester til os?

For det første er vi ikke læger! (Hmm. Ja vi har haft denne snak mange gange, jeg har sågar ansøgt 2 gange til medicin studiet. Grunden til jeg søgte var, at jeg virkelig ønskede at vide, hvad der reelt sker under huden på os, hvordan kroppen er bygget op og hvordan den fungerer. De har en kæmpe vidensbank og de har tilgængelighed til forskning, som er guld værd. Vi talte meget om deres måde at se kroppen på, den måde de arbejder i kasser og ikke lærer om opbyggelse, forebyggelse, vitaminer, mineraler, aminosyrer, fedt og kostens betydning (som er det der siger mig allermest!). Vi havde samtaler om, hvordan jeg ville gå imod min natur og jeg havde følelsen af, at jeg ville pakke noget af mig selv ned, samt min evne. Derudover skulle jeg have undervisning i kemisk medicin, som vi bestemt ikke er fortalere for.) 

Nej, vi er ikke læger og vi ønsker ikke at være det! Med denne viden er vi ofte langt foran lægerne, da vi kigger på helheden, opbyggelse og vi arbejder på celleplan.

Friederich og jeg hader (og bliver triste), når patienter har fået at vide af deres læge; “dette må du lære at leve med”, eller; “dette skal du tage resten af dit liv!”.

Så grundlægende

Vi kan gøre os selv syge (via dårlig livsstil) og vi kan gøre os selv raske (begynde at opbygge os selv, via en sund livsstil (Download vores gratis e-bog for ideer) og kosttilskud). Mange tror ikke på, at vi har brug for kosttilskud og der har jeg kun et enkelt spørgsmål; “Lever du i flow? – Kører det hele, som det skal?” Kroppen har ikke ændret sig siden stenalderen, men det har ALT omkring os!

Hvad gør udfaldet?

Når mor og far laver en baby, så overtager baby alt det gode og det dårlige. For at vi skal kunne kende hinanden og leve med hinanden, skal vi også have nogenlunde samme genetik. Det betyder, at vi får samme fordele og svagheder, og er f.eks. disponeret til samme sygdomme, som vores forældre.

Det som det så handler om, er at leve så sundt og så meget i balance som muligt, så vores DNA, og altså det som vi fra vores gener kan være disponeret til, ikke kommer i spil. Helt firkantet set, så kan vi være disponeret til diabetes, som resten af familien måske også har, men det kommer først i spil i ens liv, efter et stykke tid, hvor man har levet dårligt og ikke passet på sig selv.

Derudover kan vi have mangler i kroppen, som vi også har fået med i genetikke fra vores forældre, som kan give os problematikker senere hen i livet.

Dvs. at ved at fylde kroppen med det, den har brug for og leve sundt, så kan vi undgå sygdomme og problematikker i fremtiden! Simpelt ikke?

Derfor har vi taget laboratorie tester ind!

Præcis! For når vi kan kigge på celleplan, så kan du også få svar på, hvorfor dit liv ikke er 100% i flow, som du kunne ønske, hvorfor du ofte er mere træt end andre, lider af smerter, har negative tanker og generelt er trist, hvorfor du ikke kan bygge muskler, hvorfor du har forstoppelse, eller hvad det nu er, du bakser med i dit liv!

HUSK! Det fysiske og det psykiske hænger 100% og derfor kan kampen om mere lykke, ligge i et fysisk problem!

Tag en Lab Test!

Så via laboratorietesterne kan du altså finde ud af, hvorfor du sidder med det problem, du gør og hvad du skal gøre for at hjælpe dig selv og din krop tilbage i balance!

Vi anbefaler:

  1. ION testen, en samlet pakke med de fleste og mest effektive tester
  2. Organix testen, analysen måler på mere end 45 forskellige markører i kroppen
  3. Amino testen, kroppens byggestene, tester på 20 aminosyrer i din krop

Ønsker du at blive klogere på dette emne? Ønsker du at behandle dig selv og hjælpe dine nærmeste? Du er måske selv behandler og ønsker en overbygning? Se mere her! Vi starter Hold 3 på Health Mentor Uddannelsen til april og du kan selv få denne viden! Bliv kolgere her <3

IMG_4563

11811320_874873879263576_3462335673120029749_n

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ