November måned på verdensplan

Kære dig<3

Jeg har fået lyst til at dele månedernes vibe med jer, hver gang vi skifter til ny måned. Jeg gjorde det sidste måned, du kan læse om oktober måned lige her. På lørdag går vi ind i november måned og det vil sige, at der er en vibration som er gældende for os alle sammen, nemlig 18/9. Dvs. at vi alle kommer til at mærke et skift på en aller anden måde. Du kender sikkert til det, at en måned bare gik super godt eller hurtigt. Ligesom du sikker også kender til, at nogle måneder tjener du bare kassen og andre måneder står det helt stille.

18/9 er en vibration som får os til at gå mere op i det materielle end det spirituelle. Det bliver ret spændende at mærke, hvordan dette kommer til udtryk, da vi alle er i et 7’er år (2014). Og et 7’er år, er et år, hvor vi har/eller får meget fokus på det indre, selvudvikling, intuition(blive bedre til at lytte til den), kærlighed og det spirutielle. Måske er du selv her i 2014 er startet på kursuser, uddannelse eller andet der omhandler disse emner.

Det kan sagtens være, at du her i November får fokus på dit knokleri og egentlig begynder at vælge andre veje, fordi det ikke er gavnligt for dig mere, det kan også være der sker ting i dit liv, som gør, at du føler du skal og bliver nødt til at knokle endnu mere.

Der kan være der ske dramaer i dit liv, som du skal håndtere og det kan også være du får fokus på de dramaer, der er i dit liv og egentlig bare er færdig med det.

Noget andet 18/9 også står for, er power, power til at gennemføre de ting du sætter dig for lige meget hvad. Det står samtidig for vrede, så det kan sagtens være, at du får mere kontakt med disse følelser i din krop og dit liv. Det kan enten blusse mere op eller du kan begynde at ‘udrense’ for det og finde andre metoder, hvorpå du kan takle de problematikker, du møder.

Du vil også få fokus på din kontrol og din passion i livet, enten begynder du at kontrolere mere eller du begynder at slippe din kontrol, samt får mere fokus på det, at du ikke kan mærke din passion (dvs. du begynder at bede om hjælp) eller begynder at dyrke din passion endnu mere.

Et godt råd i denne måned er helt klart at give dig selv så meget kærlighed, som du kan. Gerne i form af lange gå ture ved havet, kys og kærlighed til dig selv og af andre, god mad og kosttilskud, homøopati der hjælper dig med at mærke din krop og pauser og afslapning, og bare fylde måneden med skønne ting, som gør dig glad inden i <3

Kort sagt får du enten åbnet mere op for dit hjerte eller lukket mere af, det kommer helt an på, hvilke vibrationer du har i dit numeroskop og hvilke mangler du har i din krop 🙂

2c11a8fed56fb6f546d6061932287c0d

8ca8b0e8be0fa6859f61e0d3da6a26a9

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ