Skip to content

Når dine mål ikke lykkes – slankekure

En af grundene til at dine slankekurer, fix, hurtige mål og ønsket om det bedre ikke altid lykkes, er mangler.

Det er sådan ‘at ryge i’ ‘at falde tilbage’ osv. er kroppens måde at komme tilbage til det trygge. Vi er vane dyr og kroppen elsker vaner. Du kan sagtens have skabt en vane som du kun gør, fordi du har et mangel.

Jeg havde en kvinde i behandling, som virkelig ønskede at tabe sig, som virkelig ønskede at give sin krop det bedste, spise sundt og elske sig selv. Men det ville bare ikke lykkes. Hun havde den rette viden, hun vidste præcis, hvad hun skulle gøre, men kunne bare ikke, det blev chokolade og matadormix i stedet for og så startede det forfra næste dag.

Det hun ikke vidste var, at hun ikke fysisk havde styrken. Det var ‘lettere og rart’ ikke at mærke, det at lukke af og fylde sig, i stedet for at stå helt nøgen, uden noget beskyttelse, stå og gribe alt det, der ikke kunne gribes..

Hendes krop skreg på aminosyrer, byggestene til kroppen. Byggestene som beroligede nervesystemet, opbygger selvfølelsen og selvværdet, slukker for de dårlige tanker og krav og tænder for de kærlige og omsorgnsfulde tanker.

Vi aftalte, at som en start skulle gøre noget, før hun fik sit speciel designede aminosyrerpulver. Du kan læse om testen her.

Da hun fik pulveret og begyndt at tage det, beskrev hun det som ‘at komme hjem’, hjem til sig selv. Lige pludselig forsvandt kampen og hun havde en krop der var stille og rolig. Nu kunne hun gå fra hjerne til hjerte og bruge al den viden hun havde.

801afa036019b9973baf865c0b5adc86

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Ingen kommentarer

 1. lena nordstrøm den 24. september 2014 kl. 11:39 am

  Ja, tak for i går 🙂 Fin aften , og jeg er under overvejelse , om konsultation , med , hvad deraf følger . Den klassiske med , at meget gerne vil af med 20 kg . En anden ting , så vidt jeg ved er jeg medlem , af jeres klub , men modtar , kun nyheds breve . Skal jeg logge mig ind hver gang , eller er det bare på mail . Ja jeg er ikke den skarpeste kniv i skuffen , hvad det angår 😉 Hilsen Lena

  • curra · me den 25. september 2014 kl. 8:52 am

   Hej Lena:)
   Tusind tak for i forgårs, det var skønt du var med! Du er mere end velkommen til at booke os, når det passer dig!
   Mærkeligt at du ikke kan komme ind, det finder jeg ud af og email dig, så vi forstyr på det.

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ

Scroll To Top