Modul 8 på Health Mentor Uddannelsen

I weekenden afholdte Friederich og jeg modul 8 på hold 1 af Health Mentor Uddannelsen.

Det var virkelig på alle måder en meget, meget skøn weekend!

De har alle flyttet sig ekstremt – jeg får helt lyst til at skrive: “De er som nye mennesker”. Det er jo ikke helt sandt, men jeg tænker, du forstår, hvad jeg mener. De har kigget på så mange facetter i deres liv, at de bare nu står friere og lettere, det er virkelig på alle måde smukt at opleve!

Det har været en stor del af uddannelsen, at lade dem, der ønsker at gå ud som behandler, praktisere det. Vi gør meget ud af, at de får ‘live’ cases i hænderne og kommer ud i ‘marken’. Det er der, Friederich og jeg selv har fået allermest erfarring!

Denne gang var der lagt meget op til opsummering.

Vi havde en dagsorden og et program vi skulle nå, men der var også plads til cases. De havde selv fået en opgave hver, hvor de skulle dykke ned i en kronisk eller autoimmun-sygdom og fremlægge et behandlingsplan og forløb.

De kom med idéer til:

 • Hvor de ville starte
 • Kost
 • Vaner og følelser (hvad der ligger af blokeringer med denne sygdom)
 • Ampulkur (hvordan ville den se ud?)
 • Behandlingsforløb – længde
 • Tester – hvilke de ville anbefale
 • Aminosyrer (hvilke er vigtige og hvorfor?)
 • Vitaminer  (hvilke er vigtige og hvorfor?)
 • Mineraler  (hvilke er vigtige og hvorfor?)
 • Urter  (hvilke er vigtige og hvorfor?)
 • Andet  (hvilke er vigtige og hvorfor?)
 • Derudover skulle de forklare, hvad sygdommen er og hvilke symptomer man oplever med sygdommen

Vi kræver ikke, at vores elever ved alt, men vi kræver, at de ved, hvor de kan finde info om selve ubalancen. Derfor er det vigtigt for os, at give dem så mange redskaber som muligt til at finde denne viden!

De har i denne uge fået et kompendie på næsten 100 sider, hvor vi har skrivet alt det ned, de behøver at vide om de enkelte sygdomme, samt behandlingsideer.

Øvedag

Hver mdr. har vi en øvedag. Vi plejer at sige: “Den første dag bestemmer vi og den næste bestemmer i”

Denne gang havde vi planlagt test-gennemgang med klienter. Vi havde fået nogle klienter til at komme, som selv har fået foretaget tester hos os og de fik en gratis session hos vores elever.

Friederich og jeg sad i lokalet, og var til rådighed for hjælp, hvis de havde behov!

Det var sådan en skøn oplevelser for os alle sammen!

Friederich og jeg kunne stille høre, hvad de anbefalede og hvordan de tacklede klienten, og det var virkelig mindblowing! De er dygtige! De startede process, greb, skabte forløsning og mødte klienten, der hvor personen var. De gennemgik  testerne og lærte klienten mere om deres krop og fortalte, hvad næste skridt var. Det var helt vildt!

Screen Shot 2015-11-09 at 9.55.46 AM

Efter de var færdige, spiste vi lækker frokost og samlede op. De var alle helt høje, fordi det var gået så godt. De var høje over, hvor meget de havde rykket sig. Vi talte om, hvordan de var første gang, de havde en klient i hænderne på uddannelsen og så nu.

Mange af dem ønskede fra start at praktisere sig som Health Mentor. Én på uddannelsen ønskede inderligt fra start, at denne uddannelse skulle være et bindeledet mellem hendes to andre erhverv. Vi sad med tårer i øjne, for det var lykkes! Uden kamp og helt af sig selv blandede hun alle 3 verdner i sessionen.

Så Friederich og jeg er så stolte og glade, og vi glæder os enormt meget til næste gang, hvor vi afslutter med manér!

Er du interesseret i Hold 3 på Health Mentor Uddannelsen?

Så skriv dig op her og vær en af de første, der hører nyt!

image2-1

image3

image5

image6

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ