Modul 5 på Health Mentor Uddannelsen – Hormoner

Friederich og jeg afholdte i sidste uge modul 5 på Health Mentor Uddannelsen.

Undevisningen stod i hormonernes tegn. Eleverne skulle undervises i hele hormonsystemet, hvordan det fungerer på celleplan, hvad de forskellige hormoner har af betydning for kroppen, hvad kemisk medicin kan og ikke kan, hvordan man afhjælper ubalancer og støtter med biologisk medicin, samt meget mere.

Hver gang vi afholder et modul, så er vi helt blæst bag over. Vi når virkelig nogle højder, vi ikke har oplevet før, og de elever, der har valgt at tage denne rejse, ja, de er bare så dygtige!!

Vores sammenhold, deres sammenhold, deres processer, åbenbaringer og det de reelt set når på de 3 uger, hvor vi ikke ses, det er helt vildt!

Dr. Allan Fjelstrup åbnede ballet lørdag morgen. Programmet var stort, og der var ikke meget tid til pause. Vi havde sat programmet og ønskede at få det meste ud af den tid vi havde sammen med Dr. Fjelstrup.

Det var så top spændende! For os at stå sammen med en læge og undervise med ham på lige fod. Det er en drøm vi længe har haft og ønsket at realisere! At se hvad der skete i vores elevers øjne, når Allan f.eks. udtalte sig omkring de forskellige kemiske præparater, hans rene mening og få et indblik i det, der sker bag kulissen.

Jeg sagde flere gange igennem dagen: “Ja, og det er så en læge, der siger det!!”.

1. dag

Da dagen sluttede lørdag kunne vi godt se, at vores elever var helt fyldt op og havde bare behov for at ro.

Vi vidste, det ville være sådan, for hormonsystemet er ikke bare noget man lærer på en dag. Så hele søndagen brugte vi på opsummering, gennemgang af laboratorietester og naturlig hormonbehandling.

Vi havde valgt at spise på Papirøren, hvor vi havde arrangeret lækre supper og roll’s fra Root Food. Det gav os en længere pause, hvor vi connectede endnu mere, fordi vi gjorde noget socialt sammen, noget alle havde ekstra behov for.

Taknemmelighed

Friederich og jeg er så taknemmelig for de kvinder, der er på denne uddannelse! De er så dygtige, og de når virkelig deres drømme i livet!

Vi glæder os uendeligt til næste hold, som starter d. 24. Marts. Det er altid så spændende at se, hvem der har lyst til at lege med 🙂

img_3557 img_3516 img_3578 img_3579 img_3580 img_3582 img_3588

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ