Mit hormon forløb – Sofie

Hormonforløb

Jeg var så heldig at vinde en plads på hormon forløbet med Chloe / Curra·me. Jeg havde kommenteret på et post på instagram og blev udtrukket til at deltage på et 6 måneders Curra·me hormonforløb sammen med en række andre skønne kvinder. Jeg har i lang tid gerne villet deltage på et af Curra·me´s kurser, da jeg efter en årrække er kørt ned på arbejdspress og relationer, som ikke har været gode for mig, så det kom på det helt rigtige tidspunkt for mig. Det er jeg taknemmelig for.

Læs om Hormonforløbet her!

Når lagene langsomt skrælles af.

Før at jeg startede mit forløb med Chloe på Curra·me kurset, havde jeg haft et par ret hårde år med selvstænding virksomhed, mange start-op projekter og økonomisk stress udover at have 3 børn også, i alderen nu 7, 14 og 16 år.  Jeg selv bliver 45 i år.

Da vi på den første kursusdag fik spørgsmålet: Hvordan har du det? Gik det op for mig, at jeg faktisk overhovedet ikke var ok. Jeg kunne mærke efter og konstatere, at jeg faktisk overhovedet ikke har prioriteret mig selv og altid sat mine børn, mand, arbejde, kærester og venner foran mit eget helbred og presset mig selv max. Jeg giver ikke så let op, så derfor har det ofte udadtil set ud som om, at alt er fint, men i virkeligheden var jeg helt krakeleret og nedslidt indeni.

Det var ligesom om, at fra det øjeblik, at jeg fik tænkt over og klargjort at mit liv på mange planer virkelig trænger til en ordentlig detox og reboot af mine systemer.

Efter den første kursusdag gik jeg hjem og smed en masse ting ud og ryddede op, jeg var også vred og meget kort for hovedet, da jeg kunne mærke mine grænser mere.

Det var godt for mig. Det var helt inde på celleplan at en masse gammelt blev renset ud og det er forsat lige siden. Det er ikke bare udrensning med kost, tilskud m.m, men også en mental og spirituel rejse på flere planer i mit liv.

Jeg har primært spist 90% vegansk / 10% vegetarisk – til tider en smule fisk, men ikke de store mængder i de sidste 15 år og har umiddelbart ikke haft de store mangler indtil nu og har generelt altid haft meget energi og livslyst. Jeg har altid spist økologisk, uden mælkeprodukter og wholegrain, men stadig en del brød og sunde søde sager. Jeg har ved hver graviditet haft graviditets-diabetes og derfor været mere opmærksom på mit blodsukker. Dog har jeg ikke været så god til at spise jævnligt og ofte mere frugt og sunde søde ting ind imellem og det har nu givet mig et mere ustabilt blodsukker og candida over længere tid, som jeg nu skal justere ind. 

Farvel til sukkertrang!

Efter 6 måneder med curra·me kost uden korn (raffineret sukker og mælk har jeg ikke spist i forvejen) har jeg virkelig fået balanceret min trang til søde sager. Jeg har slet ikke lyst til dadler og så meget frugt som før. Jeg har også tilføjet æg og fisk til min kost. Jeg er ikke sikker på, at jeg vil gøre det fremover men det føles rigtigt for mig nu.

Det har været svært at skulle vende mig til at spise protein og grøntsager om morgenen og spise 5 gange dagligt, men kan se, at det har en god effekt. Jeg finder min balance med det. Også utrolig mange kosttilskud, som jeg egentlig ikke er tilhænger af, men efter at have taget en organix test og finde ud af, at  jeg har bla. mangler b-vitaminer, aminosyrer, har candida m.m. kan jeg se, at det er nødvendigt at reboote mit system.  Ligeledes har mit hormonsystem ikke været i balance siden en abort et par år tilbage.

kurset kiggede vi også på familiemønstre, genetik og sygdomme i familien. Det var også en øjenåbner for mig at se på min egen families sygdomsmønstre og det er gået op for mig, hvorfor jeg har valgt at leve den måde jeg gør idag. 

Når øjnene skifter farve

Jeg er iøvrigt født med grønne øjne og det var en stor “øjenåbner” for mig, da Chloe sagde, at mine grønne øjne var pga, at jeg er født med affaldsstoffer i min krop. Vildt ik!! – efter de 6 måneder er min øjne begyndt at skifte farve til mere blå – de er stadig grønne, men langt mere blå og skifter fra hver dag mere over i de blå nuancer. 

Chloe er en fantastisk, indlevende og inspirerende underviser med god balance af det holistiske og videnskabelige.

Jeg har fået meget indsigt i, hvordan min krop fungerer og hvilke redskaber, som jeg kan bruge fremover til at booste og balancere min krop og sind. Vi har fået meget viden gennem kurset, som jeg stadig fordøjer og tager op løbende.

Det er ikke bare lige at ændre dine vaner og livsstil. Det begynder kun lige der med alle de redskaber som du får med dig og det fortsætter for livet……

Chloe og Frederik har givet indsigt på mange planer-både fysisk, psykisk og spirituelt. Selvom jeg i forvejen har en stor viden om kost, sundhed og holistisk livsstil har jeg fået en ny viden, som virkelig er tiltrængt i denne del af af livet.

Undervisningen er holistisk, men samtidig fyldt med gode fact og videnskabelig baggrund og det er en super god kombination. 

Jeg vil anbefale, at få taget en organix test først i forløbet, så du har det fulde billede af hvordan din krop har det. Jeg fik taget en test sidst i forløbet, hvor jeg fik indsigt i hvordan det egentlig stod til. Selvom jeg i mange år har levet sundt, primært vegansk/vegetarisk, er der efter 3 børn, selvstænding virksomhed og mentalt stress fra arbejde og privatliv gjort, at jeg virkelig er nede på mine systemer og derfor ikke har haft så meget overskud. Ligeledes har jeg også oplevet nedtrykthed, mismod over en periode og det har været noget nyt for mig at tackle. Det er også en del af læreprocessen at kunne mærke rigtig efter og give sig selv lov til at være ked af det og udtrykke sine følelser. 

Se hvad andre deltager på Hormonforløbet siger her!

Jeg vil anbefale kurset til alle der enten er gennem sygdomsforløb, har brug for at genoprette kroppen efter stress og eller er stressramt over længere periode, har brug for energi og et boost i hverdagen – eller til dig der gerne vil have indsigt i din kost og krop, din krops mekanismer lige fra det psykiske til celleplan eller har brug for at finde ind til dig selv, din kerne og selvværd.

Du vil give dig selv den bedste gave og tage hånd om dit helbred og liv på alle planer. Det er en god investering i dig selv og forbyggelse af sygdom og stress.

Jeg har fundet ind til mig selv igen og fået boostet mit selvværd og fået mere styrke i livet :-). Chloe er en god vejleder og coacher dig igennem forløbet på den fineste måde med indsigt og forståelse for hvor og hvem du er.

Jeg er stadig på Curra·me kosten, kosttilskud, homøopati mm. Jeg kommer dybere ind og skræller de gamle lag af og genopretter langsomt mit system. Det er jeg taknemmelig for og vil på det varmeste anbefale at man tager et Curra·me forløb enten konsultation eller længere kursus.

Sofie Fischer Twum- Hormonforløb 4

Læs mere om hormon forløbet og hvad det kan gøre for dig!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ