Min læge siger der er intet at gøre..

Har din læge sagt til dig, at du skal leve med din sygdom/ubalance resten af dit liv?

Ved du hvad – jeg tror ikke på sådan noget! Der er ingen af os der er guder og ved hvad der sker i morgen (ihvertfald ikke det hele) og hvis du giver mig en chance – så vil jeg fortælle dig her, HVORFOR jeg ikke tror på det!

Din krop er en levende mekanisme der minut for minut (hele dit liv) udskifter, opbygger og laver nye celler. En krop på 70 kg indeholder ca. 70 millarder celler!

Dine celler udskiftes med lynets hast, se selv hvor hurtigt din krop udskifter dine celler:

 • Tyndtarmen: 2-4 dage
 • Maven: 2-9 dage
 • Hvide blodlegemer: 2-5 dage
 • Livmoderhalsen: 6 dage
 • Smagsløg: 10 dage
 • Hudceller: 10-30 dage
 • Blodplader: 10 dage
 • Betaceller i bugspytkirtel: 4-7 uger
 • Luftrøret: 1-3 måneder
 • Sædceller: 2 måneder
 • Røde blodlegemer: 4 måneder
 • Leverceller: 6-12 måneder
 • Fedtceller: 8 år
 • Skelettet: 10% om året
 • Centralnervesystemet: aldrig (mener man)

Det, at du idag sidder med en hormonubalancer er i min verden ikke ensbetydende med at du gør det om et år! Nu skal jeg fortælle dig hvorfor!

Din krop er som sagt en levende mekanisme, der er verdens mester i at heale sig selv op – ja den er faktisk bygget til det! Et godt eksempel: Du er igang med at lave en lækker salat til frokost og uheldigvis skære du dig selv i fingeren, det er ikke dybt med du bløder. Ret hurtig så stopper blødningen og du kan hurtig se at hullet bliver mere og mere lukket til, efter 14. dage kan du slet ikke se såret mere og du har glemt det! -> bevis på din krop ved hvad den gør!

I min verden er det ikke hormonbehandling der er vigtigst – det er næst-vigtigst!

For at dit hormonsystem kører som det skal -> balanceret, så kræver det en HEL masse ting!

Din tarm skal fungere, for at optage de næringsstoffer som f.eks. din skjoldbruskkirtel skal bruge for at lave sine vigtige stofskiftehormoner!

Din levers funktion er også afgørende, det er nemlig din lever der sender næringstofferne videre i systemet, lagre mange af dem, til de tider der er behov for dem og nedbryder og neutralisere toxiner som er skadeligt for dit hormonsystem – derudover nedbryder din lever også brugte hormoner, så du ikke den vej skaber en hormonel ubalance, fordi der er får mange hormoner i blodet.

For at alt dette kan ske – ja så kræver det ved gud at din energi produktion har det godt! For at den har det godt, så kræver det at din kulhydrat- protein- og fedtomsætning virker i din krop, da de tre stoffer levere energi til dine mitokondrier (batterier i kroppen).

Tilsidst så skal du også have nok aminosyrer tilstede i din krop. Din krop bruger b.la. aminosyrer til at omdanne direkte til energi eller omdanne til vigtige proteiner som indgår i dine hormonelle processer og som fungere som hjælpe stoffer for dine hormoner i din krop!
Som du kan se – er det i virkeligheden kun symptombehandling at have fokus på dine hormoner..

Så hvis du ønsker at blive rask og vende bøtten, så er der flere ting du skal!

Du skal åbne dit sind for at det sagtens kan ændres – også selvom din læge siger noget andet!

Du skal åbne dit sind og forstå at det er ikke alt din læge er ekspert i – meget er han ekspert i!, men ikke i opbyggende næringsstoffer for en velfungerende krop og hormonsystem!

Så skal du have tillid til mig og mine metoder – har du ikke det endnu så book en afklarende og uforpligtende skype-samtale med mig lige her!

Jeg kommer til at følge dine laboratorietester fra lægen igennem hele hormonforløbet: Skab naturlig (hormon)balance – jeg kommer også til at tilbyde – sammen med Dr. Fjelstrup naturlig biologisk hormonmedicin til dig, hvis jeg ser det er vejen for dig!

Er du klar til en rejse fyldt med fordybelse, udrensning og hormonbehandling?

TILMELD DIG SKAB NATURLIG (HORMON)BALANCE HER

Det er nu muligt at komme med for KUN 1650 kr. om måneden! Se mere her.

Vi starter d. 28. Oktober og modul 1 ligger allerede klar til dig..

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ