Skip to content

Lider du af udbrændthed?

Udbrændthed – Udmattelsesdepression – Burn Out – Udbrændthedssyndrom – Udmattelsessyndrom
Ja, et kært barn har mange navne!

Tegn på udbrændthed:

 • Enhver opgave eller forhindring, stor som lille føles kæmpe uoverskuelig og tager pusten fra dig blot ved tanken om den.
 • Du er kronisk træt og altid i underskud af energi – lige meget hvor meget du har slappet af og sovet.
 • Du har det ikke godt og bliver ofte syg.
 • Du har svært ved at være i nuet. Dine to-do lister er lange.
 • Du føler dig følelsesmæssigt udmattet
 • Du har svært ved at mærke dig selv
 • Du har høje krav til dig selv
 • Hovedpine
 • Rygproblemer

Udbrændthed og depression minder utrolig meget om hinanden. Forskellen er, at ved udbrændthed er det ofte job relateret, og depression er en generel nedtrykhed.

Genkender du en eller flere af disse følelser og/eller symptomer fra din hverdag? Så er det tid til at justere!

Hør Rikke’s historie lige her!
Rikke er 35 år og led af udbrændthed og depression

What to do? Og hvordan forebygger jeg?

 1. Det er vigtigt at stille ind fysisk! 
  Jeg kan ikke bare sige til dig, at du skal sænke dit stressniveau og tænke lykkelige tanker! Sådan fungerer det ikke! – For så havde du jo gjort det! Nej, vi skal sætte ind fysisk, for du er jo endt der, hvor du er, af en årsag! Og den årsag skal vi finde! Vi skal sætte ind omkring dine kropsprocesser – herunder også dit hormonsystem!
 2. Hvordan støtter jeg mig selv fysisk?
  Det gør du ved at arbejde holistisk med din krop. Sætte ind omkring din kost, opbyggelse via kosttilskud og hormonstøtte via homøopati.
 3. Og hvad så?
  Ja, så skal du også arbejde med din vaner og mønstre. Have fokus på, hvornår du går i seng, hvornår du spiser, hvad du tænker og om du gør det, du har lyst til og drømmer om..

Meld dig til Chloe’s live-forløb der starter d. 28. Oktober!

På forløbet vil jeg tage dig igennem disse 3 trin. 
Jeg vil undervise dig i kroppen mekanismer, herunder dit hormonsystem. Jeg vil undervise dig i kosttilskudenesevner og kostens betydning for dit sind og energiniveau. Jeg vil sammen med dig gå vejen, jeg vil måned for måned i 6 måneder stille ind der hvor du har behov! Du får altså mit skarpe blik og grundige rådgivning over længere tid og derved kommer du selv til at arbejde holistisk med din krop og skabe selvheldbredelse!

Tilmeld dig her!

Andre gode råd til mere energi, overskud og lykke!

 1. Organix testen er altid en god investering! Den tester på dine krops indre processer og derigennem vil du få svar på hvor dine ubalancer ligger og hvad du skal gøre for at komme tilbage til din balance. Se mere her. 
 2. Kosttilskud er en fantastisk måde at understøtte og hjælpe din krop på. Mange af de symptomer vi sidder med stammer fra ubalancer i din krop og derved kan du formindske nogle af dem. Se vores anbefaling her.
 3. Hvis du lider af manglede overskud og tristhed, så vil jeg klart anbefale dig L-glutamin og 5-HTP. L-glutamin hjælper dig i de situationer du mangler overskud, den beroligere dit nervesystem og din tarm, samt balancere din pH-værdi. Køb den her!
  5-HTP er til dig der tænker mere negativ end du ønsker, generelt og om dig selv. Til dig der oplever angst og tristhed og bare har brug for et boost serotonin. Køb den her.
 4.  Et stabilt blodsukker igennem din dag, kan altså også redde dig! Spis gerne protein og hæld olie over din mad minimum til dine 3 hovedmåltider.
 5. Q10 og homøopatisk ampulkur vil virkelig også kunne sætte gang i din energi produktion. Q10 støtter din naturlige produktion af ATP og ved en homøopatisk ampulkur vil jeg gå ind og booste dine energiomsætning og derved skabe mere energi og overskud i din krop! Køb den her!

This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ

Scroll To Top