Skip to content

Lider du af allergi eller høfeber?

Lider du af allergi eller høfeber?

Det er nu tiden på året, hvor mange siger hej til allergi og høfeber

Hvis du er en af dem, der er ramt, så vil sikkert gøre alt for at undgå snue, løbende øjne og kløe. Du bruger måske kemisk medicin som Benadryl eller andet til at holde det nede? Sagen er, at du faktisk blot gør det meget værre.

Ser du, allergi opstår nemlig når immunforsvaret overreagerer på stoffer, kroppen tror, at den ikke kan genkende. Når du så tager kemisk medicin, vil du irritere systemet endnu mere og kroppen sætter en større energiproduktion i gang for at bekæmpe medicinen.

Ofte har vi belastet kroppen så meget at den går i stå. Den har prøvet at fortælle dig at noget af galt, men du har ikke kunnet tolke signalerne. Det kan ende ud i allergi og høfeber for dig, simpelthen fordi at kroppen er blevet for overbelastet og ikke har haft kræfter til at stå imod med. Derfor skal du booste dit system og sørge for at få masser af god olie, økologiske grøntsager, vand og ampuller.

Det bedste du kan gøre er at købe en homøopatisk ampulkur specielt designet til dig

Det er nemlig sådan, at vi skal have kroppen tilbage til dens normale tilstand og det kan vi kun ved at hjælpe den på vej med noget, den kan genkende. Via ampulkuren kan vi nemlig gå ind og lære kroppen, hvad den skal gøre for at skabe ro i dit immunforsvar. Køb kuren her og skriv i formularen ‘hjælp til allergi/høfeber’ og vi vil lave en superkur til dig mod allergi. Det er bedst at investere i 3 måneder, da din krop har brug for det.

What to do?

  1. Homøpatisk ampulkur mod allergi/høfeber. Køb kuren her.
  2. Download vores gratis e-bog og formindsk inflammationen i din krop.
  3. Omega-3 fiskeolie som virker inflammationshæmmende. Køb din olie her.
  4. Tilskud af probiotika, der styrker tarmfloraen og dermed også immunforsvaret. Find god probiotik her til dig.
  5. Undgå sukker, korn, mælk og svinekød. Ved at fjerne allergener fra kosten, belaster du kroppen mindst muligt. Læs mere om dette i vores e-bog.
  6. C-vitamin har antihistamin-effekt og styrker dit immunforsvar. Tag det både forebyggende og akut. Forebyggende: 3-4 gram dagligt. Akut: Køb 500 mg kapsler IKKE depot og tag en hver halve time indtil du får bobler i maven eller får diarré (tegn på du har fået nok eller for meget). Du tager 75% af det antal du tog og det vil svare til din daglige dosis indtil du får det bedre. Dosis til børn afhænger af alder og vægt. Skriv til os her. Køb c-vitamin her.
  7. D-vitamin styrker og regulerer immunforsvaret. Forebyggende: 2.000 i.u. dagligt (medmindre du får store mængder sol dagligt på kroppen og IKKE vasker dig med sæbe og vand efterfølgende). Akut: 10.000 i.u. mens reaktionen står på. Find god d-vitamin her.
  8. Oculoheel, som er homøopatiske øjendråber. Køb det her.
  9. Lufeel sugetabletter og næsespray – Akut: 1 tablet smeltes under tungen hver halve time. Brug næsesprayen efter behov. Børn samme dosis. Forebyggende: 4 tabletter dagligt. Find der her.
  10. Hvis næsen løber, er tilstoppet eller næseslimhinden er irriteret, er det en god ide at lave næseskylninger. Du kan købe et næsehorn til formålet hos din nærmeste helsekost. Der plejer at følge en vejleding med. Hvis ikke kan du skrive til os her. Skyl næsen efter behov.

Læs også: De bedste kosttilskud til børn.

I dagligdagen

Prøv så vidt muligt at undgå korn, svin og mejeriprodukter, få masser af god olie, vand og grønne grøntsager.

Æbler er godt at spise da de indeholder polyfenoler, der virker som milde antihistaminer. Citrusfrugter indeholder masser af C-vitamin og bioflavonoider. Derfor kan æbler og citrusfrugter have en gavnlig effekt på astma og høfeber. Desuden indeholder æbler pektin, der er godt for din tarmflora.

Lider dit barn af allergi eller høfeber?

Så invester i en 3 måneders ampulkur til dit barn lige her.

Har du set at vi har udgivet en e-bog, der hedder hus-apoteket? Den er fyldt med masser af gode husråd til dig og din familie. Køb bogen her.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ

Scroll To Top