Skip to content

Lavt stofskifte og 10 kilo mindre

Jeg var så heldig at deltage på Chloe’s hormonforløb 17/18

Jeg havde gennem længere tid, haft problematikker med lavt stofskift, vægtøgning træthed og en krop der ikke længere kunne det den kunne før.

Min krop viste mig tydeligt at jeg skulle gøre noget anderledes. 

Jeg havde nogle ting jeg gerne ville have styr på, da forløbet startet. Bl.a ville jeg gerne kunne træne igen, da det er en stor del af mig og noget der giver mig så meget livsglade. Jeg ville også gerne tabe mig og have mere energi i kroppen. – de to ting kom meget hurtigt bare efter starten af forløbet, men efter jeg også tog en organix test, begyndte det at gå stærkt. Så stærkt at jeg skulle til at vænne mig til at min krop kunne mere end jeg troede, og jeg fik ikke skader som jeg ellers rendte ind i tidligere, når jeg presset mig selv.

Derudover har det været en stor inspiration at arbejde med Chloe, og hendes undervisning er så skøn. Vi har både grædt og grinet sammen i plenum under forløbet og vi har altid kunne spørge om alt.

Det er noget at et hovedspring at starte forløbet, det betyder mange ændringer især på kosten og til at starte med var det min rejse og mine ændringer. Efter hånden som min mand kunne se hvor positivt det var for mig med de ændringer (og hvor lækker mad jeg spiste) er han også hoppet med. Mine børn har spurgt meget, og det har været en god anledning til at tale om mad, sunhed, overvægt  og velvære. – Vi lærte at blive i egen have, og det  er en meget vigtig del af at tage ansvar og hvile i sig selv.

Jeg har fået mere energi end jeg havde turde drømme om.

Jeg har tabt 10 kg uden kamp og jeg har fundet den måde jeg skal spise på resten af mit liv og så kan jeg holde ud at se mig selv i spejlet, selvom jeg stadig mangler at smide et par kg.

Chloe er enormt skøn, klog, grundig, tålmodig og meget inspirerende og så er hun meget oprigtig og indlevende:-)

Jeg er idag selvkørende og har fundet ro og er glad, min krop er i meget bedre balance. Kommer til at bruge Chloe til at rykke mig og min familie mere.

Er du parat til at der skal ske noget nyt, og til at yde indsatsen for egen vinding. Så vil jeg klart anbefale forløbet, uanset hvad man fejler eller hvad man har lyst til at opnå at velvære og personlig selv udvikling.

Forløbet sparker røv på flere niveauer, og er ren selvforkælelse.

Christina Borge

Koordinator og deltager på Skab naturlig (hormon)balance, hold 3.

Tjek hormonforløbet som Christina deltog på lige her ->

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ

Scroll To Top