Konkurrence – vind en plads på Chloe’s online-forløb

Unik mulighed!

Kunne du tænke dig at vinde en plads på mit kommende forløb, der starter d. 14. maj? Så får du her muligheden her!:)

Det eneste du skal gøre er at svare på følgende spørgsmål:

 • Hvorfor er dette hold lige dig?
 • Hvad ønsker du hjælp til?
 • Hvad er tiltrækkende ved Chloe som mentor?

Besvar blogindlægger herunder eller facebook-postet her.

Du vil høre fra mig senest d. 22/2 🙂

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Ingen kommentarer

 1. Annette Martens den 16. februar 2016 kl. 8:35 pm

  Dette hold er noget for mig fordi jeg:
  Er gået helt i stå i livet
  Har nul energi kan ikke tage mig sammen
  Føler mig tung i kroppen, masser af cellulitis og i det hele taget utilfreds med mig selv
  Ingen selvværd/selvtillid
  Jeg ønsker hjælp til:
  At få min hormonbalance i orden
  At komme til at elske mig selv og livet igen
  At få min feminitet tilbage
  Chloe er tiltrækkende som mentor:
  Fordi du stråler som en blomst
  Du forstår at kommunikere ud så man forstår dig
  Man mærker med det samme at du brænder for det du laver
  Du er et forbillede for dem du hjælper
  Man kan da ikke gøre andet end hvad du anbefaler????

 2. Bente Colberg den 17. februar 2016 kl. 6:18 am

  Godmorgen Chloe,
  Fripas, Skab naturlig hormonbalance
  Mette Mosegaard har videresendt dette link til mig! Jeg har fulgt jer i lang tid, og i har en super smuk og appetitlig måde at fremstå på… Jeg er 58 år selvstændig behandler og tror på, at langt de fleste af vores sygdomme skyldes dårlig hormon balance, måske endda alle! Jeg kan dog ikke helt gennemskue hvor og hvor meget tid der skal sættes af til kurset? Jeg har for lavt stoftskifte og arveligt forhøjet kolesterol, som jeg har kæmpet med siden jeg var 40 ca. Har pt. udfordringer i mit liv, men er ellers livsglad og mine klienter er en stor del af mit liv og jeg vil gerne fremstå som et godt eksempel, og jeg ved at man skal blive ved med at søge og man finder et svar. jeg har så ikke helt fundet svaret og overskuddet (økonomi) endnu til at gøre det. Min hud blomstrer pt. sikkert pga. stress og alder men frygtelig generende som behandler!
  Chloe du virker også enorm appetitlig, SMIL! og tillidsvækkende og jeg ved du har en spirituel side som tiltrækker mig også!
  p.s. jeg får en stoft skifte pille om dagen samt lopid da jeg nægter statiner
  På forhånd tak
  Kærlig hilsen
  Bente

 3. kristella den 17. februar 2016 kl. 7:15 am

  Hej
  Jeg ønsker at vinde en plads på dette kursusforløb fordi jeg er i fuld gang med processen men det vil være meget givende at have nogle at sparre med og at blive endnu klogere på min krop og mit sind.
  Jeg vil gerne have hjælp til at få min krop så ren og sund at jeg bliver helt kræft – fri igen. Derudover ønsker jeg hjælp til at få strammet huden op efter et stort vægttab for mange år siden.
  Jeg har hørt et webinar med dig og du er inspirerende med al din energi, livsglæde og viden

 4. Heidie Ericka Cammille Toft den 17. februar 2016 kl. 8:21 am

  Hej :0)

  Jeg ønsker mig at komme på holdet , fordi at jeg det sidste halvandet år har været på en meget udfordrende og spændende indre rejse og mangler at få hele kroppen med og i balance. Jeg er sygemeldt med arbejdsrelateret stress og min krop trænger til et kærligt boost. Min krop har også lagret ekstra fedt her og der ,som gør at jeg ikke rigtigt elsker mit spejlbillede og det ville være skønt at komme til det igen ????????

  Og da det ikke er økonomisk muligt at tilmelde mig holdet ville det være en fantastisk gave til mig selv????

  Jeg synes at du som mentor udstråler vitalitet, energi, sødme og power og så bliver man utrolig tiltrukket af din udstråling. Jeg ville elske at have dig som mentor.

  Uh jeg er spændt …..

  KH
  Heidie

 5. Nathja den 17. februar 2016 kl. 8:23 am

  kære Dig..

  Dette var det bedste at vågne op til , at kunne vinde en friplads på dit forløb det er lige hvad jeg har brug for , for at komme i balance .
  for ik at skrive 10 sider , som min baggrund er , vælger jeg at lave en lille forkortning så du os kan nå andet.

  Hvorfor Mig . Ja jeg kan komme med tonsvis argumenter- jeg har i hele mit liv været ude for nogen drastiske ting med min krop , ( jeg har ik behandlet den med respekt )
  jeg blev ramt af hpv bivirkningerne 2012 og har lige siden da , haft ubalance alle steder.
  jeg lider af mave fordøøjelses besvær , kolde tæer kolde hænder fødder jeg til tider ik kan mærke da de blir bedøvet . sure opstød – svimmelhed . uværn balance. jeg har været til alle behandlinger både fra hospital med slanger til alternativ , jeg mangler stadig en løsning . homon ubalance er det jeg kan komme på som er det problem der skal løses . og derfor håber jeg inderligt at jeg må være en af dine forsøgskaniner for denne forandring tilbage til livet og arbejdes miljøet .

  jeg har fuldt med på dine videoer og webs- men jeg har brug for dette fysisk for at blive hjulpet igang . somme tider må mennesker arkende at de ikke kan alt selv . og det må jeg gøre i dette tilfælde.
  jeg håber inderligt du vil Give mig dette forsøg , så jeg kan finde lykken igen ?? Mvh Nathja

 6. Hanne den 17. februar 2016 kl. 8:54 am

  Kan ikke komme over stress. Det har varet længe.. Er ved ar falde helt fra hinanden. Kroppen kan ikke holde til det mere. Kan snart ikke mere. Det lyder så godt hvad i har af viden. Så håbefuldt. Men det er uden for min rækkevidde økonomisk. Det er sidste sekund.. Så jeg griber denne mulighed . At deltage her. Venligste hilsner

 7. Jane Hellqvist den 17. februar 2016 kl. 9:07 am

  Godmorgen Cloe,

  Jeg vil blive dybt taknemmelig for at vinde en friplads på dit hold, idet jeg har taget over 20 kg på og er i hormonel ubalance. Jeg stagnerer, og det virker umuligt for mig at komme ned i vægt. Jeg har menstruation hver 14. dag og det dræner mig fysisk og psykisk.

  Jeg har fulgt dig på sidelinjen og set dine videoer. De er fyldt med inspiration og værdifulde oplysninger. Jeg tænker at dette hold vil være perfekt for mig, idet der er tale om et team, som du står bag. Derudover er der mulighed for at lære af hinanden og modtage hjælp fra dig. Jeg vil gerne vende min nedtur til optur. Jeg er topmotiveret for at skabe ændringer i mit liv.

  Jeg vil meget gerne have dig som mentor, idet du selv har prøvet at være i ubalance, og nu stråler som en sol. Du er super dygtig, og giver både mig og andre troen på, at livet kan være lettere , at man selv har mulighed for at slanke sig, leve sundere og dermed få genskabt en hormonel balance. Tak for det og dit prgram.

 8. Maria Ø. Mogensen den 17. februar 2016 kl. 10:13 am

  Hej Chloe

  Grunden til at jeg håber at vinde fripladsen er, at det er langt uden for min rækkevidde økonomisk.

  Jeg har efter 29 år med voldsom forstoppelse opdaget hvad de forkerte fødevarer gør. Jeg kunne simpelthen ikke tåle mælk! Ingen læger har tænkt i de baner – en veninde der har haft session med dig, gav mig rådet at prøve at stoppe med mælk. Hun gav mig også en af de bedste fødselsdagsgaver – et foredrag med jer i løgstør for nylig om hormonubalancer.
  Jeg er ikke i tvivl om at jeg er i ubalance og har været det det meste af mit liv.
  Jeg har PCOS, struma (dog i bero) kroniske smerter og betændelsestilstande flere steder i kroppen. Jeg har siden jeg var 9 år lidt af depressioner og angst (er dog godt medicineret – men ville ønske jeg kunne slippe for at fylde min krop med al den kemi)

  Jeg trænger virkelig til hjælp til at komme ud af denne onde cirkel. Jeg er umådelig træt/uoplagt og har ondt, hvilket fører til at jeg ikke får mig selv hevet op til at lave ordentlig mad. Jeg har aldrig været en ørn i et køkken, så jeg mangler inspiration. Jeg mangler det skub der for at komme igang – og blive holdt igang. Jeg er led og ked af min krop og mit mangel på overskud og livskvalitet. Alle disse ting (dog primært smerterne) er skyld i at jeg er på kontanthjælp på 12. år, og efter at være blevet alene ligger økonomien i ruiner. Derfor er der meget lange udsigter til at kunne på råd til så meget som en session hos dig. Har dog lagt fødselsdagspenge fra til noget glutamine og 5htp (efter aftale med Friederich), men vil enormt gerne have hjælp til at komme mere i balance via kosten! 🙂

  Du stråler simpelthen fordi du tydeligvis brænder for det du gør. Det er utrolig inspirerende, og din tydelige varme og empati gør at jeg ville føle mig tryg “i dine hænder”.

  Ønsker om en god dag til dig
  Maria

 9. maj østerlund den 18. februar 2016 kl. 11:34 am

  Det kunne være fantastisk at vinde en plads på dit forløb.

  Jeg har igennem mange år interesseret mig for sammenhængen mellem krop og sind, og havde nok ikke troet at jeg ville få udfordringer med det – men det har jeg fået.

  Jeg er væltet – og har sagt mit job op – efter i en årrække bl.a. at have lidt af sen-følger efter vold på mit job. Samtidig er jeg blevet opereret for endometriose, jeg har stadig endometriose bl.a på min tarm. Så jeg er udfordret af træthed og smerter i underlivet, og er meget overrasket over den hjælp der tilbydes – det hedder smertestillende, hormonbehandling og/eller operation – det må kunne gøres på en anden måde.

  Jeg har fået givet for meget ud igennem en lang periode – og derfor har jeg brug for at finde tilbage i balance. For jeg er helt tom og gået fuldstændig i minus – det er en utrolig mærkelig fornemmelse at være kommet så langt væk fra sig selv, og ikke at kunne finde tilbage selv, så derfor kan jeg mærke og se, at dit forløb er en gave – som jeg ville være utrolig taknemmelig for at modtage.

 10. Kammilla den 18. februar 2016 kl. 12:36 pm

  Jeg har de sidste par år været på en smuk rejse hjem til min krop, en rejse der har øget min bevidsthed på hvad sundhed egentlig handler om. Derved handler sundhed mere om nærvær, bevidsthed og glæde i livet, end regler og kur. Jeg føler stadig at min rejse er i gang og ønsker mere fokus på at bygge min krop op og lære hvad min krop fortæller. At hver dag handler om glæde og jeg har energien til at se mulighederne. Forløbet tiltaler mig, da det har fokus på mig som menneske og kan lære mig nye vinkler på sundhed, uden regler og kur.
  Chloe tiltaler mig som coach, da jeg gennem blog, hjemmeside og Instagram, fornemmer at hun har gået vejen selv. Jeg kan mærker ærligheden og gejsten ved at dele. Det tiltaler mig også at Chloe er ærlig om sig selv og ikke prøver at sætte et glansbillede op. Især indlægget omkring navneskifte har givet mig meget, da jeg har stået samme sted. Samt fortællingen omkring kroppens udvikling.
  Jeg håber at få muligheden for at blive en del af forløbet – da jeg som har brug for ny inspiration og sammenhold, efter en rundrejse i Asien på 1/2 år.
  Kærlig hilsen
  Kammilla

 11. Maria Nielsen den 19. februar 2016 kl. 6:24 am

  Godmorgen.
  Jeg ville elske at komme med på den her rejse. I et stykke tid har jeg fulgt jer, både fordi jeg selv er alternativ behandler , men ikke mindst fordi jeg selv går med hormonelle ubalancer. Jeg ønsker mig brændende barn nr 3, men efter en spontan abort for et år siden, er det ikke rigtig lykkes. Din energi og dit engagement inspirere mig og jeres metoder føles rigtig for mig. God dag videre. Fra Maria

 12. Ina Rosenberg Lenda den 19. februar 2016 kl. 5:54 pm

  Kære Chloe??
  Det er endeligt gået op for mig, at vores kroppe virkelig er vores tempel! Jeg har i alt for mange år behandlet min smukke, trætte og efterhånden slappe kvinde krop virkelig tarveligt. Og nu efter to hårde graviditeter, to voldsomme fødsler og to vidunderlige børn er min krop TRÆT! Lige inden min anden graviditet var min kæreste syg af kræft. Hans sygdom, behandlingen af den og helingen af hans krop, sammen med miraklet af vores to smukke børn har i den grad understreget forståelsen af det uvurderlige tempel vi bor i(vores kroppe)??

  Jeg har brug for hjælp til at få energi, overskud og sund balance i min trætte og brugte krop og sjæl??

  Jeg er vild din skønne jordnære måde at være på,Chloe? Og det gør mig tryg og glad, at mærke den dybe passion du har for, at dele det du ved og derved hjælpe andre????

  Jeg håber inderligt, at få denne fantastiske mulighed for, at komme med på dit live forløb????????
  De aller kærligste hilsner fra Ina????

 13. Tina den 19. februar 2016 kl. 8:43 pm

  Det kunne blive starten på et liv med glæde og overskud????????
  Holdet ville kunne bakke mig op, jeg mangler det i min omgangskreds, jeg vil få en masse viden og indsigter jeg ved jeg vil elske<3

  Jeg ville have hjælp til at finde ind til mig selv, efter mangeårig stress, alvorlig sygdom og nu senfølger som andre har opgivet.????????
  Jeg vil så gerne få ro og overskud og komme af med min "gravide" mave og hænge balder???? Derudover måske også kunne hjælpe min familie og særligt forstå mine børns symptomer??

  Chloe er fascinerende og dygtig og føler hun kan se alt og så smitter hendes udstråling så man bliver helt misundelig ???????????????
  Det ville være så tiltrængt med den mulighed.

 14. Rikke Jørgensen den 20. februar 2016 kl. 6:08 pm

  Kære Chloe

  En plads på dette hold vil på dette tidspunkt i mit liv, være som sendt fra himlen.

  Jeg er efter 20 års vandring endelig landet på toppen af bjerget. Yes!!! Det er så godt!! Det har været en hård rejse, og min kære krop bærer på en masse skræmmer i form af udmattelse, stress, cellulitis, sorg og længsel efter at finde hjem til sig selv og mærke alt det lette igen. Jeg har gået i terapi i årevis, og har erkendt og erfaret, sat i perspektiv og lavet en masse spiritueltarbejde. Jeg er nået langt, men må altså bare erkende at hvis jeg ikke har kroppen med, bliver glad for min krop, vil jeg blive ved med at gemme mig væk. Jeg mærker simpelthen at min sorg sidder fast i min fysiskekrop, og jeg er vanvittigt bange for at give slip på det fedt. For hvem er jeg så?? Jeg er derfor blevet mester i at mærke andres behov, men har glemt mig selv, og er nu et sted, hvor jeg ikke kan mærke mine egne.

  Derfor kunne det være fantastisk trygt og inspirerende at blive holdt lidt i hånden af dig Chloe. At få hjælp og støtte til at give stille slip, og gå på opdagelse i din verden af selvkærlige nye muligheder.! Du er bragende dygtig og professionel i min optik. Det giver tryghed og ro, og er noget af det aller vigtigste for mig, når jeg vælger en behandler. Din store kvalitet for mig er, at du ser mennesker som hele sjæle, kroppe og mindset. Samt at du har den indstilling til vores liv, at vi aldrig skal nøjes, og at der er et samspil mellem krop, og det at finde ind til essensen af, hvad der gør det enkelte menneske lykkeligt:)

  Tusind tak for muligheden:) Jeg ville blive lykkelig for en plads under dine kyndige kærlige vinger??

  Jeg drømmer om, meget simpelt egentlig, at have lyst til, glædes ved at stå op om morgenen fyldt med energi til at turde lave det jeg elsker, og igen påny føle top selvværd så kærlighed ikke kun er noget de andre har, men som jeg også mærker.

 15. Signe den 22. februar 2016 kl. 2:21 am

  Kære Chloe.

  Åh – jamen hvor fantastisk!
  Jeg kan huske min krops tilstand, da jeg trådte ind hos jer for godt et år siden for at være kanin under jered uddannelse. Det vendte op og ned på min historie og livet for mig derefter. Så tak for hjælpen :)!
  ?
  Jeg er i fuld sving med at rense ud i gammelt og slippe, men en plads på holdet vil give flere gode indspark og følge min nuværende udvikling til dørs. Jeg har altid været meget interesseret i krop og sind og arbejder til dagligt med det musisk både i mit studie og i de koncerter jeg laver. Jeg vil super gerne søge ind på jeres uddannelse senere, men jeg kan godt se, at der er meget jeg skal slippe endnu for at kunne tage helt imod. Jeg bliver stadig lidt fanget i nogle gamle mønstre og jeg vil rigtig gerne opnå redskaber til at løse dem og komme op til hver dag med god glad energi. Jeg ønsker også hjælp til at komme i dybden i mit hormonsystem, samt lære en masse om hvordan andre mennesker fungerer. Lære hvordan jeg selv kan hjælpe andre til noget bedre.
  Dette forløb vil virkelig være en kæmpe hjælp på flere områder.

  Jeg synes du, Chloe, er inspirerende og lettilgængelig. Der er ikke så mange dikkedarer og du går lige til benet, så jeg føler mig taget vare om og i gode hænder. Du er meget alvidende og stor kadot til dig, for virkelig at gå i dybden. Jeg nyder meget at lytte til dine oplæg og læse det du lægger ud. Der er altid noget nyt at lære. Du er allerede en mentor :), men hvor ville det være fantastisk at få det på tættere hold og i reel undervisnings/vejlednings form.

  De allerbedste hilsener lige her på falderebet.

  Signe

 16. curra · me den 23. februar 2016 kl. 11:34 am

  Tak for jeres fantastiske svar <3
  Se mere her: https://www.currame.com/currameold/vinderen-er/

  • Jane Hellqvist den 23. februar 2016 kl. 1:08 pm

   Hej Cloe,
   Jeg er usikker på hvem der er vinder. Jeg har modtaget mail igår og idag.
   Men kan ikke se nogen personlig henvendelse?

   Knus Jane

   • curra · me den 23. februar 2016 kl. 1:31 pm

    Hej Jane 🙂
    Det har Rikke J og Heidie T 🙂

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ