Kakaomælk med kanel og reishi

Livseliksir i form af kakaomælk, lyder det for godt til at være sandt? Måske det er for godt, men sandt er det nu, at vores adaptogene kakaomælk gør godt helt ind i sjælen, både når det kommer til smag og listen af ingredienser! 

Vi har nemlig tilsat reishipulver, som kommer fra en af de ældste og mest helsefremmende svampe, ja, du kan ligefrem blive spirituel af at indtage reishi, hvis man skal tro en hurtig Google søgning. Vi synes, du skal prøve reishi i vores kakaomælk; cremet og så fuld af smag, at du ikke vil få armene ned af begejstring over en sund drik, der smager bedre end nogen kakaomælk, vi før har smagt. 

Reishi er især god til leveren, da den hjælper din krop med at udskille toksiner. Desuden virker reishi beroligende. I Kina og Japan har man traditionelt brugt den mod søvnløshed og stress, så prøv et glas kakaomælk om aftenen for at lande i mental ro og balance, inden du går i seng. Nå ja, reishi er også fyldt med B-vitaminer, så der er vist kun godt at sige om den svamp.

Vidste du også at økologisk kakao pulver er opkvikkende for dine binyrer og er fyldt med gode antioxidanter?

Start med at sætte cashewnødder i blød, mindst to timer. Mål derefter de tørre ingredienser af og tilsæt til en blender.

Når cashewnødderne er udblødt, så skyller du dem rigtigt godt og fyrer ned i blenderen sammen med vand. Blend et par minutter til du har en fløjlsblød og cremet kakaomælk.

Nu kommer det svære dog: du skal sætte kakaomælken på køl i et par timer, før du nyder den. Den er så meget mere fyldig og rund i smagen kold, så vent de par timer. Vi lover, at smagsoplevelsen er ventetiden værd. Du kan selvfølgelig også vælge at opvarme den og nyde den en kold efterårseftermiddag.

Vi kan til sidst tilføje, at kakaomælken er børnegodkendt. Et glas med sugerør ryger meget hurtigt ned i små maver, som ligeså hurtigt beder om et glas mere 🙂

Opskrift 1 liter

  • 150 g cashewnødder
  • 800 ml vand
  • 2 tsk reishipulver
  • 2 spsk kakaopulver
  • 2 spsk proteinpulver med vaniljesmag – vi foretrækker den fra Clean Lean.
  • 1 tsk kanel
  • 1 spsk kokossukker (evt 2 hvis du foretrækker den meget sød)
  • Et nip salt

Ønsker du mere inspiration? Så få her opskrift på pølsehorn uden korn.

Download også vores populære e-bog fyldt med lækre opskrifter ganske gratis her.

   

Udviklet af Ida Ege

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ