Jeg kan ikke tabe mig, lige meget hvad jeg gør

Chloe, jeg kan ikke tabe mig lige meget hvad jeg gør!
Jo du kan..

Vægttab handler altid om indtagelse af mad og hvilken, dit insulinniveau og blodsukkerstatus igennem din dag. Dertil er det også en god idé at se på fedt- og kulhydratomsætning i din krop. – HINT: altsammen noget vi sammen får styr på, på hormonboost 🙂

Måske oplever du en af de følgende:

  • Du har svært ved at tabe dig
  • De sidste kilo sidder ekstra fast, og du har svært ved at rykke på dem
  • Du oplever cravings, du ikke kan styre, du har mange tanker om sødesager
  • Du har svært ved at mærke din mætheds- og/eller sultfornemmelse
  • Du oplever væskeophobning og træthed?

Det altid vigtigt at have fokus på den energi, du vælger at spise dig til. Vi kan sagtens spise os tykke og syge ved at indtage mad, der giver betændelse i vores krop.

Så snart du indtager kulhydrater, så bliver insulinen sat på arbejde i kroppen. Insulinet sørger nemlig for, at sukkeret fra kulhydraterne kan komme ud i cellerne og blive omdannet til energi. Du brænder derfor kulhydrater af som energi i få timer, efter du har spist. Er der ‘energi’ tilbage, så lagrer du det bl.a. som fedt efterfølgende. Når der ikke er mere glykose/sukker i kroppen, kan kroppen skifte over til fedtforbrænding for at lave energi, og det er altså her, du forbrænder dit fedt!

Du brænder altså kun fedt af, når insulinniveauet i blodet er lavt.
Lad os lige lade det stå lidt..

Den viden er afsindig vigtig at huske på. Af en eller anden grund er det glemt i dages Danmark, og vi har over 51% af os, som er overvægtige. Og omkring 20% af danske kvinder oplever hormonelubalance, hvoraf mange lider af PCO, PCOS og diabetes.

Tag med på en tre måneders rejse, hvor du vil balancere dit hormonsystem og have en masse fokus på din sundhed. Du modtager viden inden for den moderne hormonterapi, så du kan begynde at leve et liv med mere frihed, kropskontakt og hormonbalance.

Mød skønne Julie

Før jeg startede på hormonboost havde jeg det ikke særlig godt, led ofte af hovedpine, migræne, oppustethed, manglende energi og levede i en krop jeg ikke var særlig glad for. Jeg var vidne til en krop der gik mere og mere i forfald.

At tage med på denne rejse, har været den bedste beslutning og alle pengene værd. De sidste 3 måneder har givet mig meget viden, en lyst og energi til at tage styrringen over min egen krop igen.

Jeg har fået min energi tilbage, sluppet af med en mave der hverdag var oppustet, har mindre hovedpine og ikke haft migræne i flere måneder, fået en pænere hud og min appelsinhud er blivet mindre og så har jeg tabt mig.

Jeg har fået et stabilt blodsukker og pludselig begynder jeg at tabe mig, hvilket har været et stort ønske for mig, siden jeg fødte min søn for 6 år siden. Alt dette havde jeg ikke klaret uden Chloe´s proffesionelle viden, sparring, vejledning, tilstedeværelse, lækre opskrifter og kærlige mail´s med opmuntring undervejs gennem hele forløbet.

Julie Vieth, pædagog og mor til en dreng på 6 år.

Tilmeld dig hormonboost her →

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ