Hvorfor er udrensning vigtig?

Detox og udrensning er noget der står Friederich og jeg meget nært! Vi mener nemlig, at for at skabe forbedringer og flow i kroppen, kræver det, at vi udskiller vores affaldstoffer og frigiver mere energi i kroppen.

Toxiner og affald som ligger i kroppen, belaster dig både fysisk og pyskisk. Kroppen er smart og gør alt for at holde dig rask, derfor vil den også bruge en masse energi på at få din pH balance i orden og udskille dine toxiner. Desværre har den sjældent tid til dette, simpelten fordi du dagligt spiser mad, der belaster dit immunforsvar, hvor der ikke er de rette nærringsstoffer i, og som indeholder en masse toxiner i form af plastik eller andet, som alt sammen er med til at gøre arbejdsprocessen længere for din krop! Syre, stress og toxiner er reelt set det samme. Det er alt sammen noget, der belaster dig og din krop!

Du ved selv, hvor meget syre, og hvor mange toxiner du har i din krop!

Du skal blot kigge på:

 • √ Dine fedt depoter, herunder mormor-arme, mave, lår, håndtag og numse
 • √ Din hudfarve som ofte er gullig/hvidlig (henvisningstegn til betændelse)
 • √ Cellulitis på din krop

Andre ting der indikerer, at du har meget syre, og fo mange toxiner i din krop:

 • √ Du har lav energi og føler ofte, at du slæber dig afsted
 • √ Du er øm, øm i dit bindevæv, i led og muskler
 • √ Du lider måske af smerter i kroppen
 • √ Du har voldsomme menstruationssmerter (kvinder)
 • √ Du lider af hovedpine og migræne
 • √ Du har en sart hud, og er sensitiv overfor kemikaler mm.
 • √ Du har allergier og/eller atsma
 • √ Du lider af hudproblemer – herunder acne, eksem, psoriasis mv.
 • √ Ingen sexlyst

Prøv at forstil dig, at kroppen er en ballon. Jo mere luft du fylder i, jo tættere er den på at springe. Det samme billede kan vi bruge på toxiner, sygdomme og din krop. Jo flere toxiner (og dårligt mad og stress i tilværelsen) du fylder i kroppen (og ikke hjælper med at udskille dem), jo tættere er du på de sygdomme, som ligger i din genetik (kig her på mor/mormor og far/farfar).

Homotoxologi, som vi underviser i på Health Mentor Uddannelsen, er et begreb, som grundlæggeren af modernet homøopati og Heel, Doctor Reckeweg, opfandt for over 50 år siden. Homotoxologi understreger vigtigheden af at udrense og hævder, at man ikke kan heldbrede sygdomme uden at udrense.

For dem med sundhedsmæssige udfordringer, fastholder homotoxikologien, at sundhed ikke kan opnås uden at befri kroppen fra ​​toxiner. Dette kan ske ved at bruge homøopatiske midler til at lette fjernelse af toxiner, og stimulerer kroppens evne til at helbrede sig selv.

Homotoxologi fortæller, at udefrakommende toxiner påvirker kroppen, og kroppen reagerer på toxinerne. Vores krop forsøger at udlede toxiner fra det øjeblik, de enten kommer ind i kroppen eller opstår i kroppen som et naturligt slutprodukt af kroppens eget stofskifte. Kroppen lagrer/producerer 1 gram giftstoffer om dagen. Vejer man 70 kg, har man 18 kg bindevæv til at lagre giftstofferne i. Kroppen er så smart, at den lagrer de giftstoffer, den ikke formår at udskille, i fedtdepoterne, da fedt er den eneste molekyle i kroppen, der kan udvide sig.

Homotoxikologi er at afgifte kroppen, og genoprette kroppens naturlige biorytmer.

Da syre irriterer sympaticus (det sympatiske nervesystem), giver det en del forskellige symptomer, som alle skyldes acidose.

Friederich og jeg anderkender bestemt udrensning og mener, at det er en afgørende brik for selvheldbredelse.

Jo mindre overskud og tid kroppen har til at frigive toxiner (fordi du bliver ved med at belaste kroppen med raffineret mad, mad der giver betændelse, drikkevarer der påvirker nervesystemet, og ikke får de grundlæggende nærringsstoffer) jo mere ubalanceret føler du dig. Din krop danner celler hvert sekundt af dit liv, lige meget om hvad, og det vil også sige, at jo mere du belaster kroppen, jo svære har den ved at opbygge dig, og jo mindre flow føler du.

Derfor vil der være en sammenhæng mellem dit toxin og dit syre niveau i din krop, og

 • √ dit manglede gode humør
 • √ din vitalitet og lyst til livet
 • √ din sexlyst
 • √ din overskud i dagligdagen
 • √ din manglende søvn
 • √ stress niveau
 • √ tankemylder

Hjemme hos os går vi op i vores udrensning.

Du tænker måske, at vi er lidt mærkelige, når du læser dette, men hjemme hos os, og på Health Mentor Uddannelsen taler vi om vores afførring, både om form og farve, vi taler om vores sved og lugt af den simple grund, at det gør os til endnu bedre behandlere. Det giver os nemlig mulighed for at dykke ned i vores stof, se på sammenhænge mellem de daglige valg, og hvordan de påvirker kroppen, og derudover lærer vi vores værktøjer, i form af urter, vitaminer, mineraler, aminosyrer, homøopati, olie, kost mv. bedre at kende!

Detox uden kamp!

Friederich og jeg tror ikke på kamp, vi tror ikke på regler og på at sætte ting i kasser. Derfor er vi heller ikke fortalere for fastekurer osv. Vi mener helt bestemt, at hvis vi giver kroppen det, den har brug for via kost og kosttilskud, så finder du helt automatisk din egen kropsvægt og din krop bliver lykkelig.

Vores største budskab er virkelig at forstå kroppen. Når vi oplever udfordringer med f.eks. kosten, så handler det ofte om et kropsmangel, som gør, at du bare ikke kan slippe de kornprodukter, og så er det jo det, vi skal kigge på og ikke på kornprodukterne.

Det samme med lever-udrensningskurer. Det kræver virkelig noget af den enkelte at gennemføre sådan en kur, og vores mening er også, at det tærer på kroppen. Det skal siges, at vi ikke er imod fastekurer og leverudrensning, men det noget vi sjældent anbefaler. Vil man lave en sådan kur, så er det utrolig vigtigt at få råd og hjælp fra en behandler!

Vi mener, at kroppen skal udrense hver dag, og dette gør vi ved at spise mad, der ikke belaster, men som opbygger og hjælper til med udrensning – f.eks. gennem masser af vand og grøntsager. Vi anbefaler alle, at udrense minimum 3-6 måneder af året og meget gerne mere. Dette gøres kærligest og lettest med en homøopatisk ampulkur!

Er du interesseret i at lære mere?

Ønsker du at blive klogere på dette emne? Ønsker du at behandle dig selv og hjælpe dine nærmeste? Du er måske selv behandler og ønsker en overbygning? Se mere her! Vi starter Hold 4 på Health Mentor Uddannelsen d. 24. Marts og du kan selv få denne viden! Bliv kolgere her!

_K8A3275

Homøopati er fremtidens medicin

Homøopati er fremtidens medicin – siger Friederich. Egentlig er det ur-gammelt medicin – medicin der har været her meget længere end det kemiske medicin.

Homøopatien kan regulere de steder i kroppen, hvor der er en ubalance, og derved styrke menneskets evne til selvhelbredelse. Homøopatien lærer således mennesket på ny at omgås de fysiske eller psykiske processer, som ikke fungerer optimalt.

Homøopati går ind og aktiverer kroppens egne processer, og giver dem et boost. På den måde oplever du mild støtte, hvor alle kan være med – også dine børn!

Homøopati hjælper din krop til at bekæmpe sygdomme, og genvinde din sunde, biologiske balance. Homøopatisk medicin understøtter reguleringen af dine indre processer, og i stedet for at undertrykke symptomerne, så er homøopati designet til at hjælpe kroppen tilbage til den biologiske tilstand. Homøopatisk medicin er designet til at opnå de bedst mulige helbredende resultater for dig og din krop!

Tanken bag homøopatien er, at symptomer og ubalancer i kroppen er manifestationer fra en bagvedliggende ubalance, en ubalance som viser sig på flere planer hos det enkelte menneske, både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.

H. H. Reckeweg sagde:
“Sygdom er kun en form for abstraktion”
“Sygdomsfremkaldere er kun indikatorer.”

“Vi arbejder efter princippet om at aktivere kroppens selvhelbredende processer for at bringe organismen tilbage til sin biologiske balance.” Heel.com

Køb din udrensning kur lige her!

Er du interesseret i at lære mere?

Ønsker du at blive klogere på dette emne? Ønsker du at behandle dig selv og hjælpe dine nærmeste? Du er måske selv behandler og ønsker en overbygning? Se mere her! Vi starter Hold 3 på Health Mentor Uddannelsen d. 30. April og du kan selv få denne viden! Bliv kolgere her!

image8

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ