Hvilke hormontype er du? – Den bevægeligetype (binyretypen)

D. 1. september afholdte Friederich og jeg et skønt foredrag omkring hormoner, hormontype og kroppen i det hele taget. Dette er der kommet en række skønne og sjove videoer ud af 🙂 Du kan læse om aften her.

I denne video vil du høre kort om de forskellige hormontype der er, vi taler her mest om den bevægeligetype (binyretypen). Vi kommer også ind på hvad der er vigtigt for den bevægeligetype, altså personens forcer og ulemper (der hvor man skal passe på og støtte sig selv mest) 🙂 Læs mere her, hvis du oplever hormonproblematikker.

Vi glæder os til at fortsætte snakke i kommentarfeltet nedenfor 🙂

Ønsker du at opleve os live?

Så afholder vi endnu et foredrag her i København d. 7. Oktober, du kan læse mere her!

Er du også interesseret i vores uddannelse?

Friederich og jeg opstarter 2. hold på Health Mentor Uddannelsen, d. 23. Oktober og vi glæder os rigtig meget! Så er du til helhed, har en holistisk tankegang (eller ønsker mere), ønsker du at forstå kroppen og sindets mekanismer i et højre perspektiv, drømmer du om at kunne gå direkte til overssagen og nemt afkode problemet? Så læs mere om uddannelse her!

Husk at vi tilbyder en gratis, afklarende samtale, hvis du i tvivl om, hvorvidt uddannelsen er den rette for dig. Book din samtale her!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ