Hormonforløb – min rejse #1

Jeg hedder Anette, jeg er 45 år og jeg er med på denne rejse af flere årsager 😊

Jeg har et holistisk syn og tror på at alt hænger sammen. Jeg tror på en sund krop giver et glad sind. Jeg er klar over, at der er mange faktorer der spiller ind og at det psykiske og mentale har en stor rolle ift hvordan vi opfatter vores krop og hvordan vi behandler vores krop. Derudover kommer vanerne og vores overbevisninger – de kan være nogle sejlivede størrelser. Jeg tror på at vores levet liv bliver lagret i kroppen og at vi kan gøre meget igennem vores kost, søvn, hvordan vi mærker vores krop, via åndedrættet, ved kærlig selvpleje, og igennem sport eller meditationer. 

Jeg ønsker at opgradere min viden omkring kosten og dens betydning på denne rejse og selvfølgelig afprøve det på egen krop 😊

Jeg har selv ubalancer og dårlige vaner. Det mærker jeg bl.a. i min cyklus hvor jeg får det varmt i perioder og bliver utilpas, jeg er træt, jeg har psoriasis og har hang til søde sager om aften.  

Jeg glæde mig til rejsen <3

P.S Jeg har efter undervisningen igår sagt nej tak til søde sager, og har startet morgenen med en omelet med grøntsager. Motivationen fejler ikke noget. Lad os se hvor længe der går før jeg falder i chokolade-fælden thi hi.

Læs mere om hormonforløbet her!

 

annette

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ