Health Mentor beretning: Sig farvel til lavt selvværd

  • Kender du til at blive nervøs i større forsamlinger?
  • Får du sved i håndfladen blot ved tanken om, at du skal sige noget højt foran flere mennesker?
  • Er du tit genert, nervøs og har et lavt selvværd/lav selvfølelse?
  • Kan du føle dig ved siden af dig selv og ikke mærke hvad du egentlig gerne vil med dit liv?

Dette er altsammen noget Helene kendte til inden hun tilmeldte sig Health Mentor Uddannelsen. Hun havde det ikke godt i store forsamlinger og det at italesætte noget foran andre mennesker. I sidste uge deltog hun på HMU-foredrag, hvor hun skulle fortælle sin historie foran 30 mennesker, ikke noget hun kunne tilbage i marts måned 🙂

Læs hendes historie her.

Jeg startede med at læse til Health Mentor, da jeg altid har interesseret mig for, hvilke madvarer, der var sunde og helbredende at spise og synes at det lød rigtig spændende, at lære om, hvordan man kan støtte kroniske sygdomme med kost, kosttilskud og homøopati.

Selve kosttilskuds- og homøopativerdenen var helt ny for mig. Jeg spiste ikke engang en multivitamin, da jeg startede, men nu tager jeg en del, så det har åbnet en hel ny verden for mig.

Jeg har ofte haft problemer med min hud, men efter at have stoppet med at drikke komælk, spise korn og sukker er min hud blevet meget pænere. Jeg har også haft meget tør hud, men ved at spise mere oliven- og hørfrøolie føler jeg ikke, at jeg har brug for creme mere.

Desuden har jeg, siden jeg kan huske ofte været meget genert, nervøs, haft et lavt selvværd/lav selvfølelse og følt mig lidt ved siden af mig selv. Jeg har ofte haft det som om, jeg ikke rigtig vidste, hvem jeg var og hvad jeg egentlig havde lyst til. Jeg tager lige nu såkaldt aminosyrepulver og ind imellem homøopatiske ampuller der hjælper mit nervesystem og jeg føler at det hjælper en hel del.

Jeg synes at det er interessant at kosttilskud/homøopati også kan støtte sådanne psykiske problemer. Nogen går måske til lægen, fordi de har psykiske problemer og føler sig deprimeret og trætte. Hos lægen får de så antidepressiver, men måske er der en anden vej? 

Jeg synes at alle moduler på uddanelsen har været enormt spændende for mig. Jeg føler at jeg har lært virkelig meget. Der er meget materiale og noget af det skal lige læses et par gange for at ryge ind på lystavlen for mig, men altsammen har været fantastisk spændende. Jeg synes specielt godt om modulerne med homøopati og laboratorietester. Det har også været dejligt at lære at massere.

Super spændende at man kan lave homøopatikurer ud fra alle mulige planteekstrakter til alle mulige skavanker. Også super interessant at analysere på forskellige slags tests på kroppen for at finde ud af, hvor ens klient har problemer og hvilke kosttilskud det er vigtigst at tage for netop den klient.

Jeg har selv taget en såkaldt Organix test, hvor man får testet, hvorfor ens krop måske ikke er god til at lave fedt om til muskler, hvorfor man måske ikke har energi, hvorfor man ikke føler glæde, i hvor høj grad ens krop er i oxidativ stress, hvor god ens krop er til at detoxe samt hvor mange gode og dårlige tarmbakterier man har.

For mig er det virkelig interessant, at man ud fra en test kan se, hvilke processer der ikke fungerer så godt i ens krop og hvor det vil give mening at sætte ind med kost og kosttilskud, så man ikke tager kosttilskud i blinde, men tager dem, der giver mening ud fra kroppens tilstand.

Vi har lært på uddannelsen at kroppen jo er ren biologi og at alle skavanker kan være mangel i kroppen på vitamin, mineraler, fedtsyrer eller aminosyrer. Det er meget interessant at tænke sig til.  

Det har også været dejligt at møde mange søde og skønne mennesker med samme interesse som en selv.

Om et par måneder er jeg forhåbentlig færdig som Health Mentor. Jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg skal starte som selvstændig Health Mentor, men jeg skal helt sikkert arbejde med sundhed og med alt det jeg har lært det sidste års tid.

Er du nysgerrig på Health Mentor Uddannelsen? Så tjek den ud her. Husk du er velkommen til at booke en uforpligtende og afklarende samtale med os.

Helene Vennervald Oprea

Kommende Health Mentor og teknisk kundesupporter

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ